Το ''Μπαρ των αγγέλων'' από τον Γιώργο Θεοδοσιάδη

19.09.2001
Ένα άπαιχτο έργο του Τέννεσι Ουϊλιαμς, το "Μπαρ των αγγέλων", θα μας συστήσει φέτος το χειμώνα η "Δραματική Σκηνή" του Γιώργου Θεοδοσιάδη, σε μετάφραση και σκηνοθεσία του ίδιου. Ο αμερικανός θεατρικός συγγραφέας στο "Μπαρ των αγγέλων" μας μεταφέρει κάπου στον Ειρηνικό, παρέα με γνώριμους ήρωες από παλιά του έργα "μεταλλαγμένους" σε περιθωριακούς.
Ένα άπαιχτο έργο του Τέννεσι Ουϊλιαμς, το "Μπαρ των αγγέλων", θα μας συστήσει φέτος το χειμώνα η "Δραματική Σκηνή" του Γιώργου Θεοδοσιάδη, σε μετάφραση και σκηνοθεσία του ίδιου.
Ο αμερικανός θεατρικός συγγραφέας στο "Μπαρ των αγγέλων" μας μεταφέρει κάπου στον Ειρηνικό, παρέα με γνώριμους ήρωες από παλιά του έργα "μεταλλαγμένους" σε περιθωριακούς.
Ο Τεννεσί Ουϊλιαμς εξομολογείται απόκρυφες πτυχές της ζωής του και δίνει μια άλλη διάσταση στις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτιστικές αξίες.
Το έργο υπολογίζεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Οκτωβρίου με πρωταγωνιστές τους: Παναγιώτα Βλαντή, Μανώλη Δεστούνη, Βασίλη Καϊλα, Μανώλη Καναβό, Ερση Μαλικένζου, Νίκο Νίκα, Ανδρέα Ντούζο και Χρήστο Τριπόδη.
Τα σκηνικά θα φιλοτεχνήσει η Δέσποινα Βολίδη, ενώ οι φωτισμοί είναι του Ανδρέα Μπέλλη.