ACTIVE MEMBER στον Αέρα

31.03.2007
Ένα καινούριο ταξίδι αρχίζει για τους Active Member μέσα σε μία «Σκιεράτσα» ... αυτή είναι ένα είδος πειρατικού πλοίου αλλά είναι και ο γενικός τίτλος του καινούριου τριπλού box που κυκλοφόρησε από την 8ctagon
ACTIVE MEMBER
www.lowbap.com
Παρασκευή 30 & Σάββατο 31 Μαρτίου 2007,
11.00 μ.μ.-15€


Ένα καινούριο ταξίδι αρχίζει για τους Active Member μέσα σε μία «Σκιεράτσα» ... αυτή είναι ένα είδος πειρατικού πλοίου αλλά είναι και ο γενικός τίτλος του καινούριου τριπλού box που κυκλοφόρησε από την 8ctagon. Κάθε ένα από τα τρία Cd του καινούριου συλλεκτικού album έχει το δικό του τίτλο και το δικό του ύφος, ενώ μέρος της δουλειάς θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο. (Οι τίτλοι των τριών Cd είναι: «Blah Blasphemy 2», «Βαθύσκιωτα» και «Άπνοια»)

Η «Σκιεράτσα» των Active Member, λοιπόν, θ’ αράξει για 2 μέρες στην μουσική σκηνή «Στον Αέρα» με πλήρωμα τον B.D.Foxmoor και τη Sadahzinia. Αυτές τις βραδιές τις ονόμασαν «Μέρες παράξενες, βλάσφημες νύχτες» κι αφού σίγουρα κάποιοι θα ζείτε παράξενες μέρες, «Στον Αέρα» αν ‘ρθείτε θα ζήσετε και βλάσφημες νύχτες? Πρόκειται για ένα Low Bap κάλεσμα σε μια ζεστή γωνιά της πόλης αναμειγμένο με ήχους καθαρόαιμου hip hop, dub και μπαλάντες.

Οι Active Member όπως δεν τους έχετε ξανακούσει σε μια γιορτή για την επερχόμενη δωδέκατη δισκογραφική δουλειά τους. Το προηγούμενο album εξαντλήθηκε σε 10 μήνες, ενώ τα καινούρια τραγούδια έρχονται πιο φρέσκα από ποτέ. Σας περιμένουμε εκεί.

www.myspace.com/stonaera
ΚΑΣΣΟΥ 11 - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ