Οι ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE στο Ξυλουργείο του Μύλου

04.03.2007
Οι Τσοπάνα Rave είναι ένα συγκρότημα ποικίλων μουσικών δρόμων και στιχουργικών αναζητήσεων.
Οι ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE στο Ξυλουργείο του Μύλου
(Opening Act: Χορευτές του βυθού)
Ημερομηνία: Σάββατο 3 Μαρτίου
Είδος: ελληνικό ροκ
Χώρος: Ξυλουργείο
Ώρα Έναρξης: 10.00 μ.μ.
Είσοδος: 15 ευρώ


Οι Τσοπάνα Rave είναι ένα συγκρότημα ποικίλων μουσικών δρόμων και στιχουργικών αναζητήσεων. Τους αρέσει να παίζουν δυνατά, αλλά όχι εκκωφαντικά, να διασκεδάζουν οι ίδιοι και το ακροατήριο τους και γενικά έχουν σαν σκοπό να δημιουργούν όμορφο και ζεστό κλίμα, με αρκετή δόση καλοπροαίρετου χιούμορ στις ζωντανές εμφανίσεις τους! Το Σάββατο 3 Μαρτίου θα βρεθούν για μία τέτοια ζωντανή εμφάνιση στο Ξυλουργείο του Μύλου Οι Τσοπάνα Rave ως μουσικό σχήμα έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους την ακατάπαυστη μετακίνηση τους σε οποιαδήποτε άκρη του πλανήτη (σχεδόν), με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, καθώς και την συλλογή πολύτιμων πληροφοριών - εμπειριών, τις οποίες αργότερα θα χρησιμοποιήσουν, ως πρωτογενές υλικό για τη δημιουργία του επόμενου τους τραγουδιού!

Γι' αυτό είναι σχεδόν απίθανο να μην τους βρείτε έστω και μια φορά στο δρόμο σας. Η δισκογραφία τους μέχρι στιγμής αποτελείται από ένα single «Η ΚΟΡΝΗΛΙΑ» σε παλιό καλό βινύλιο, από τη δικιά τους εταιρία Live Records και δύο LP albums, τα «ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE» ΚΑΙ «ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE 2» από την Ε.Μ.Ι.-HARVEST. Αυτή τη στιγμή είναι έτοιμο το νέο album του συγκροτήματος «ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE 3», που συνοδεύεται και από DVD, και κυκλοφορεί και πάλι από την Live Records!

Το συγκρότημα αποτελούν οι: Παναγιώτης Σπυρόπουλος (κιθάρες-φωνητικά), Νίκος Σπυρόπουλος (τύμπανα-κρουστά-φωνητικά), Δημήτρης Καλαντζής (φωνητικά), DURU (μπάσο-φωνητικά).

http://www.tsopanarave.gr