2ο Pocket Theatre & Arts Festival

07.06.2007
Θέλει να είναι φιλικό, ανοικτό και εύπλαστο, ώστε να μπορεί να χωρέσει σε μια... τσέπη! Το 2ο Pocket Theatre & Arts Festival είναι ένα Φεστιβάλ Τσέπης, που χωράει τις δημιουργικές διαθέσεις όλων, μέχρι και τις 4 Ιουλίου.

Θέλει να είναι απλό, φιλικό, ανοιχτό, βολικό, ευρύχωρο, ευμετάβλητο, εύπλαστο και να μπορεί να χωρέσει... σε μια τσέπη. Ωστόσο, φέρει και μια γιορτινή αύρα, όπως κάθε Φεστιβάλ που σέβεται τον εαυτό του! Το 2ο Pocket Theatre & Arts Festival είναι ένα Φεστιβάλ Τσέπης που χωράει τις καλλιτεχνικές ιδέες και τις διαθέσεις όλων.

Φτιαγμένο για όσους είναι έτοιμοι να εκθέσουν και να εκτεθούν, δοκιμάζοντας τη σχέση τους με τις τέχνες, το Φεστιβάλ Τσέπης επανέρχεται φέτος από το Μικρό Πολυτεχνείο με νέες ενότητες, περισσότερες εκδηλώσεις, εικαστικές απόπειρες και ένα πρόγραμμα που φτάνει μέχρι και τις 4 Ιουλίου.

Οι χώροι που θα φιλοξενηθούν τα δρώμενα του φεστιβάλ είναι εκτός από το Μικρό Πολυτεχνείο: το Θέατρο ALTERA PARS, ο κινηματογράφος MIΚROΚOSMOS - FILMCENTER, το πολιτιστικό κέντρο BIOS και η FNAC.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιερώματα, εκθέσεις φωτογραφίας και κινηματογραφικής αφίσα, το Pocket Art is Art, με έξι εκθέσεις, και φυσικά πολλά σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις, ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές και βραδιές λογοτεχνίας με φόντο την Ακρόπολη.

Στο πλαίσιο του Pocket Theatre & Arts Festival διοργανώνεται και το 2ο Story Telling Festival (Παραμύθι, η Τέχνη της Αφήγησης), Δευτέρα και Τρίτη, 18 & 19 Ιουνίου (ώρα έναρξης 20.30). Δύο βραδιές στην ταράτσα του Μικρού Πολυτεχνείου για νέους αλλά και έμπειρους παραμυθάδες, με ιστορίες, θρύλους και ανέκδοτα, απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη του μύθου.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα του 2ου Pocket Theatre & Arts Festival (pdf αρχείο) 

Μικρό Πολυτεχνείο,
Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 7, Θησείο
Τηλ.: 210-3252998
URL: www.mikropolytexneio.gr