«Θηλυκός Δον Ζουάν» η Κάρλα Μπρούνι!

15.09.2010
Δεν το λέμε εμείς, αλλά η τελευταία βιογραφία της κας Μπρούνι-Σαρκοζί, την οποία υπογράφει η δημοσιογράφος Μπεσμά Λαχουρί και αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Flammarion.

Στους ήδη πολλούς και έντονους ... πονοκεφάλους του Νικολά Σαρκοζί έρχεται να προστεθεί ένας ακόμα που ακούει στο όνομα της συζύγου του και «πρώτης κυρίας» της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, η οποία σύμφωνα με την τελευταία βιογραφία της την οποία υπογράφει η δημοσιογράφος Μπεσμά Λαχουρί, είναι ένας «θηλυκός Δον Ζουάν», σχεδόν «ψυχωτική» με τις πλαστικές επεμβάσεις και το σεξ, κάτι που δεν την εμποδίζει ωστόσο να τρελαίνεται από ζήλια για τα όποια καμώματα του Σαρκοζί.

Η συγγραφέας της βιογραφίας "Κάρλα, Μια Μυστική Ζωή" (Carla, A Secret Life") υποστηρίζει πως η συμπεριφορά του πρώην σούπερ μοντέλου, δεν άλλαξε όταν εισήλθε ως Πρώτη Κυρία στο Προεδρικό Μέγαρο, γεγονός που αποδεικνύεται κι απ' το ότι δεν δίστασε να φέρει στο χειρότερο σημείο εξευτελισμού τον σύζυγό της και πρόεδρο της Γαλλίας, προσκαλώντας τρεις πρώην εραστές της στις -κατά τα άλλα πολύ ιδιωτικές- πρώτες κοινές διακοπές του προεδρικού ζεύγους.

H Λαχουρί υποστηρίζει πως η 42χρονη Μπρούνι αποδεικνύεται ανίκανη να ανταποκριθεί στις προσπάθειες που κάνουν οι επικοινωνιολόγοι και λοιποί έμμισθοι που φροντίζουν την εικόνα της. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να πείσει ότι είναι μια «σεμνή νέα γυναίκα».

«Κάρλα - Μια μυστική ζωή» είναι ο τίτλος του βιβλίου που εξιστορεί τις αναρίθμητες ερωτικές περιπέτειες της Μπρούνι με διάσημους και πλούσιους άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του Βρετανού ροκ σταρ Μικ Τζάγκερ και του Ερικ Κλάπτον. Πολλοί από αυτούς, την περίοδο της σχέσης τους με την Μπρούνι, ήταν παντρεμένοι ή είχαν μακροχρόνιες σχέσεις.

Μεταξύ των εραστών της Κάρλα συμπεριλαμβάνεται ένας μη κατονομαζόμενος πλαστικός χειρουργός του Παρισιού ο οποίος είχε επαγγελματική και προσωπική «σχέση» με την Μπρούνι. Την συναντούσε συχνά στο Παρίσι για της δώσει μια σειρά προϊόντα, όπως ενέσεις μπότοξ, ώστε να διατηρήσει την νεανική της εμφάνιση. Πάντως, η Μπρούνι αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάνει την οποιαδήποτε πλαστική.

«Η μονογαμία με κάνει να πλήττω»

Όσο για τις σχέσεις της Μπρούνι με τον Σαρκοζί, το βιβλίο υποστηρίζει πως η ερωτική ζωή της Κάρλα είναι αυτή που προκαλεί διαρκώς μεγάλες τριβές στο ζεύγος. Μερικές εβδομάδες πριν από το γάμο τους, τον Φεβρουάριο του 2008, η Μπρούνι είχε δηλώσει σε περιοδικό: «η μονογαμία με κάνει να πλήττω»...

Στη συνέχεια, στο πρώτο ταξίδι του ζεύγους, στην αξίας τριών εκατομμυρίων βίλα της στη Ριβιέρα, η Μπρούνι δεν δίστασε να καλέσει εκεί και τρεις πρώην εραστές της. Κάθονταν όλοι μαζί με τον Σαρκοζί για να δειπνήσουν, ανταλλάσσοντας ανέκδοτα από τις σχέσεις τους με την Μπρούνι. Το βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη στη Γαλλία, αναφέρει ότι η... συνεύρεση του προεδρικού ζεύγους με τους τρεις πρώην εραστές συνέβη παρά το γεγονός ότι οι τρεις άντρες ένιωθαν διαλυμένοι αφότου η Ιταλίδα με το ηφαιστειακό ταμπεραμέντο τους είχε ξεφορτωθεί...

«Είναι μια τίγρης»

Ένας άλλος άνδρας ο οποίος είχε περάσει τα ίδια απ' την Μπρούνι, ο διάσημος και κοσμικός δικηγόρος Άρνο Κλάρσφελντ, φέρεται να δηλώνει ότι η Μπρούνι δεν άλλαξε καθόλου όταν έγινε Πρώτη Κυρία. «Είναι μια πραγματική τίγρης» λέει χαρακτηριστικά.

Ο Πιερ Σαρόν δημόσιος υπάλληλος που εργάζεεται στα Ηλύσια Πεδία, μιλάει στην συγγραφέα για την επιχείρηση που στήθηκε ώστε να παρουσιαστεί το πρώην σούπερ μοντέλο και ποπ τραγουδίστρια ως σεμνή προεδρική σύζυγος. «Έπρεπε να προσπαθήσουμε να της δώσουμε μια νέα εικόνα: αυτήν της σεμνής, νέας γυναίκας». Ωστόσο, η συγγραφέας του βιβλίου σημειώνει πως επρόκειτο για καταδικασμένη αποστολή και ότι η Μπρούνι και ο Σαρκοζί θα αντιμετωπίζονται πάντα ως ένα μη συμβατό ζεύγος.

Μεταξύ άλλων, η Μπρούνι δεν αρέσκεται στις αγαθοεργίες που ίσως θα συνέβαλαν να αλλάξουν την εικόνα της. Και εμμένει σε έναν «αντι-Νταϊάνα» χαρακτήρα.

Ενα ζεύγος σε μόνιμη επιφυλακή

Η Λαχουρί αναφέρει επίσης πως το προεδρικό ζεύγος βρίσκεται διαρκώς σε επιφυλακή για άλλους εραστές ή ερωμένες αντιστοίχως και ότι η Μπρούνι ανησυχεί ιδιαιτέρως εξαιτίας του πρότερου άστατου εξωσυζυγικού βίου του Σαρκοζί. Είναι γνωστό πως απατούσε και τις δυο πρώην συζύγους του, ενώ περιγράφεται ως άνδρας που δεν «αγαπάει κανέναν άλλο εκτός απ' τον εαυτό του».

Το νέο βιβλίο που εκδίδεται από τις διάσημες εκδόσεις Flammarion, αναφέρει ότι η Μπρούνι περιγράφει τον σύζυγό της ως έναν άνδρα «πιο απρόβλεπτο ακόμη κι από εκείνη την ίδια».

Και περιέχει την εκμυστήρευση της Μπρούνι ότι είχε γίνει πραγματικά έξαλλη όταν ο Σαρκοζί άρχισε να φλερτάρει μπροστά στα μάτια της με την βρετανίδα ηθοποιό Κάθριν Ζέτα- Τζόουνς στη διάρκεια ενός δείπνου στην Νέα Υόρκη.

ΜΑΡΙΑ ΚΡΑΛΛΗ