Ανανεωμένο «oxyzen» στη Γλυφάδα

19.11.2009
Το ανανεωμένο all day cocktail bar restaurant «oxyzen» άνοιξε τις πύλες του στη Γλυφάδα.

Το «oxyzen», το αγαπημένο place-to-be στη Γλυφάδα, ανανεώθηκε και προσθέτει μια αναζωογονητική αλλά και healthy life style πρόταση για την έξοδό μας.

Ένας μοντέρνος, minimal, χώρος υψηλής αισθητικής, που συνδυάζει πρωτότυπα το ξύλο με τα γήινα χρώματα και το γαλάζιο του ουρανού. Ανοιχτό από το πρωί για καφέ συνεχίζει το μεσημέρι με ελαφριές γευστικές προτάσεις. Τα βράδια, παράλληλα με το φαγητό, οι ρυθμοί ανεβαίνουν με ποτό, ευφάνταστα cocktails αλλά και δυνατή μουσική με guest DJs σε συνεργασία με τον resident DJ Νίκο Μορφέση, σε ένα χώρο που ήρθε για να δώσει νέους παλμούς στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

To menu, με την αναγραφή θερμίδων για όλα τα πιάτα υπό την επιμέλεια της διατροφολόγου Ειρήνης Μπαμπαούτση, σχεδιάστηκε από τη σεφ Σοφία Γεωργακάκη και περιλαμβάνει γευστικά προσεγμένα πιάτα, μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας.

Ξεχωρίζουν τα ενδιαφέροντα ορεκτικά όπως καπνιστός σολομός, τάρτα με γαρίδες και μανιτάρια πορτομπέλο, η μεγάλη ποικιλία από γευστικότατες σαλάτες, τα κύρια πιάτα με βάση πάστα ή ριζότο, όπως ριζότο με πέστο ρόκας, μανούρι & μαύρο σουσάμι αλλά και άλλα όπως Rib eye σχάρας, μπιφτέκι γαλοπούλας, μενταγιόν χοιρινού φιλέτου και φυσικά τα μοναδικά γλυκά με τους ακαταμάχητους συνδυασμούς γεύσεων.

Οι γευστικές προτάσεις συνοδεύονται από ετικέτες κρασιών κυρίως από τη Ελλάδα, την Ιταλία, τη Χιλή, την Αργεντινή και δυνατά cocktails σε ανατρεπτικούς συνδυασμούς με την υπογραφή του barman / mixologist Κωνσταντίνου Στεφανάκη.

Το cocktail Bar Restaurant oxyzen αποτελεί την ιδανική επιλογή καθημερινά για πρωινό καφέ, πρωτότυπες γεύσεις για after shopping lunch και δυνατά cocktails που μπορούν να συνοδέψουν το δείπνο ή τη βραδινή έξοδο.



oxyzen
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου και Μπότσαρη 1-3, Γλυφάδα
Τιμή / άτομο : 35-40 € (χωρίς κρασί)
Για περισσότερες πληροφορίες: 2108983039
Διατίθεται parking
Το oxyzen λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί.

Από Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και για ένα μήνα: Έκθεση ζωγραφικής του Σώτου Κωσταντίνου Γονιού.

Party Calendar: Κάθε Σάββατο και Κυριακή: στα decks o Nίκος Μορφέσης από τον Best 92,6.