Ρωμαίος & Ιουλιέτα 'Σαν το σκύλο με τη γάτα'

09.01.2008
H παλιά αλλά πολύ αγαπημένη ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας μετατρέπεται σε μιούζικαλ. Μόνο που ο Ρωμαίος είναι σκύλος και η Ιουλιέτα γάτα. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν όσα τους χωρίζουν και να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους ή οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό;

Η παλιά αλλά πολύ αγαπημένη ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας μετατρέπεται σε μιούζικαλ. Μόνο που ο Ρωμαίος είναι σκύλος και η Ιουλιέτα γάτα. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν όσα τους χωρίζουν και να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους ή οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό;

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος διασκεύασε με πολλή αγάπη το κείμενο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και το μετέτρεψε σε μιούζικαλ, η Νανά Νικολάου έβαλε τη δική της έμπειρη πινελιά στη σκηνοθεσία, οι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και οι χορευτές του "So you think you can dance" δίνουν ρεσιτάλ χορού στις απαιτητικές χορογραφίες της Έλενας Γεροδήμου.

Ο Γιούρι Στούπελ έγραψε τα τραγούδια της παράστασης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έφτιαξε σκηνικά χαρούμενα και ζεστά, κοστούμια βγαλμένα από παραμύθια, για να νιώθουν όμορφα τα παιδιά και να συμμετέχουν ενεργά στο έργο.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Συντελεστές
Συμμετέχουν: Γιάννης Πολιτάκης, Δημήτρης Καραβιώτης, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Νάντια Κοντογιώργη, Μαρία Χατζηιωαννίδου, Γιάννης Καλατζόπουλος.

Κορυφαίες γάτες & σκύλοι οι χορευτές του "So you think you can dance":
Γιώτα Καρυώτη, Βάνα Χρηστάκη, Ηλίας Χατζηγεωργίου, Πέτρος Φουρνιώτης

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΡΙΑΛΤΟ)
Κυψέλης 54 , τηλ.: 210 8827000
Μεσημ: Κυριακή 11 π.μ, 3 μ.μ., € 15.