Μεταμοντέρνο design και χρωματικές αντιθέσεις στο Robin's Hood

05.04.2002
Για έκτο συνεχή χρόνο το ''Robin's Hood'' στο Χαλάνδρι συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία στον χώρο της γεύσης και της υψηλής αισθητικής, διατηρώντας την ίδια στιγμή και το χαμηλό προφίλ του. Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις σε λευκό και κόκκινο, τα λιτά φωτιστικά του Michelle De Lucci και ο τεράστιος πιπερόμυλος από τον, κορυφαίο στο είδος του, Phillipe Stark συνθέτουν ένα μεταμοντέρνο και συγχρόνως μινιμαλιστικό σκηνικό, που προσελκύει όσους θέλουν να γευτούν μεσογειακές δημιουργίες και να περάσουν ένα χαλαρό βράδυ.
Για έκτο συνεχή χρόνο το ''Robin's Hood'' στο Χαλάνδρι συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία στο χώρο της γεύσης και της υψηλής αισθητικής, διατηρώντας την ίδια στιγμή και το χαμηλό προφίλ του. Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις σε λευκό και κόκκινο, τα λιτά φωτιστικά του Michelle De Lucci και ο τεράστιος πιπερόμυλος από τον, κορυφαίο στο είδος του, Phillipe Stark συνθέτουν ένα μεταμοντέρνο και μινιμαλιστικό σκηνικό, που προσελκύει όσους θέλουν να γευτούν μεσογειακές δημιουργίες και να περάσουν ένα χαλαρό βράδυ.

Εμπνευσμένα πιάτα με εκλεκτούς "πρωταγωνιστές", όπως είναι το foie-gras ή ο φασιανός, σας περιμένουν για να τα δοκιμάσετε όλα! Ξεκινήστε με σουφλέ μελιτζάνας με βινεγκρέτ καρυδέλαιου και συνεχίστε με γεμιστό φασιανό με μανιτάρια και φρούτα του δάσους. Για επιδόρπιο, το μιλφέιγ με φράουλες, κανταίφι και σος καραμέλας είναι σίγουρο ότι θα σας κερδίσει για να ξαναπάτε.

Η κάβα του Robin's Hood είναι αρκετά καλή με 125 ετικέτες από όλο τον κόσμο, ενώ μπορείτε, αν θέλετε, να παραγγείλετε και κρασί σε ποτήρι.

Bar-restaurant ''Robin's Hood'': Βασιλέως Γεωργίου 34, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 010-6834907
Ανοικτό:Καθημερινά εκτός Κυριακής, από 12.00-18.00 και τα βράδια από 20.30-01.30.
Τιμή κατ' άτομο: 42-47 ευρώ χωρίς κρασί.