«Killer Gaga» στο Void Dance Bar

26.02.2010
Όταν ο φόνος συνάντησε την κωμωδία συστήθηκαν κι αποφάσισαν να κάνουν παρέα με την εκδίκηση και τα γέλιο. Κάθισαν στην πρώτη σειρά, άναψαν ένα τσιγάρο (που ήταν απλά το πρώτο), παρήγγειλαν ποτά και χαλάρωσαν!

Όταν ο φόνος συνάντησε την κωμωδία συστήθηκαν κι αποφάσισαν να κάνουν παρέα με την εκδίκηση και τα γέλιο. Κάθισαν στην πρώτη σειρά, άναψαν ένα τσιγάρο (που ήταν απλά το πρώτο), παρήγγειλαν ποτά και χαλάρωσαν!

Τα φώτα έσβησαν κι οι ηθοποιοί βγήκαν στη σκηνή (πάνω και κάτω από αυτή), έπαιξαν, χόρεψαν, φοβήθηκαν, σκότωσαν, σκοτώθηκαν, γέλασαν και κάποια στιγμή βαρέθηκαν να παίζουν μόνοι τους κι έβαλαν στο παιχνίδι και το κοινό!

Ποια ηθοποιός θα αντικατασταθεί και γιατί; Ποια θα πάρει τον ρόλο και πως; Τελικά ποιοι από αυτούς είναι ζευγάρια; Πόσα ζευγάρια μπορούν να βγουν από 4 ανθρώπους; Ποιος είναι ο φονιάς και ποιος ο δολοφόνος; Και θύμα; Υπάρχει; Μήπως το κοινό είναι ο ηθικός αυτουργός;

Κάποιος προσπαθεί να προβλέψει το μέλλον και κάποιος κοροϊδεύει. Ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος; Ποιος μπορεί να σταματήσει την παράσταση και γιατί οι ηθοποιοί καταναλώνουν τελικά όλο αυτό το αλκοόλ;
Τόσα ερωτήματα ζητούν απαντήσεις πριν να είναι ήδη αργά και πριν το αίμα βάψει το καλό χαλί! (αλήθεια, το αίμα με τι καθαρίζει;)
Μήπως τα μπερδέψαμε; Η μήπως ξέρουμε καλά τι κάνουμε;
Μήπως μας ζάλισαν όλες αυτές οι ανατροπές;
Ελάτε και θα το λύσουμε μαζί!

Η art.code επιστρέφει (κυριολεκτικά) στον τόπο του εγκλήματος με την παράσταση Killer Gaga (Κίλλερ Γκαγκά, που λέει πολλά για το... μυαλό του δολοφόνου)!
2 χρόνια μετά τα Hamlet Reloaded & Hamler Reloaded Vol. 2 η νέα παραγωγή της art.code έχει όλα αυτά που ζητά κάποιος από μια σύγχρονη παράσταση! Χορό, μουσική, γέλιο, θρίλερ, συμμετοχή του κοινού, ανατροπές, αποκαλύψεις, πάθος, πόθο, παράνομους έρωτες και τόσα άλλα!

Το Killer Gaga είναι μια σύγχρονη μαύρη κωμωδία που κρατά το κοινό σε εγρήγορση από την αρχή μέχρι το τέλος! Πιο σύγχρονο, πιο αστείο και σίγουρα πιο δολοφονικό από τα 2 Hamlet Reloaded το έργο είναι έτοιμο να ανοίξει αυλαία και να κλείσει σπίτια!

Από την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21:15.

Εκτός από Τρίτες και Τετάρτες, το Killer Gaga από την Κυριακή 21 Μαρτίου θα φιλοξενείται στο Void Dance Bar (Ευμολπιδών 26 στο Γκάζι) και κάθε Κυριακή στις 20.00.

Διάρκεια: 110 λεπτά (με διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων: 15 Ευρώ με ποτό & 10 Ευρώ με ποτό (φοιτητικό)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6909012248

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βλαχογιάννης
Χορογραφίες & κοστούμια: Μάριος Καραβασίλης
Μουσική επιμέλεια: Mion
Φωτογραφίες: Δημήτρης Ευλαμπίδης

Παίζουν
:
Πετρούλα Χρήστου
Μάριος Καραβασίλης
Μαριάνθη Μπάλλια
Γιάννης Βλαχογιάννης

Video:
Κείμενο: Γιώργος Βλαχογιάννης
Παίζουν: Πέννυ Σταθάκη, Κωνσταντίνος Δανίκας