Πρεμιέρα για Μύρωνα & Κόκκινα Χαλιά

12.04.2010
Κοκκινα Χαλιά και Μύρωνας Στρατής... Onstage σε ένα δυναμικό, και μάλιστα ..αναπάντεχα δυναμικό live στην πρεμιέρα των παιδιών την περασμένη Παρασκευή στο Σταυρό του Νότου Plus!

Κοκκινα Χαλιά και Μύρωνας Στρατής... Onstage σε ένα δυναμικό, και μάλιστα αναπάντεχα δυναμικό live στην πρεμιέρα των παιδιών την περασμένη Παρασκευή στο Σταυρό του Νότου Plus!

Ενα δυναμικό και εξωστρεφές πρόγραμμα με τραγούδια προσωπικά του Μύρωνα (Πάνω από όλα, Πριν μας δεί κανείς κ.α.) αλλά και εξαιρετικές διασκευές σε ελληνικά και αγγλόφωνα τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει. Κλασικά rock standards διαδέχτηκαν αναπάντεχες διασκευές ελληνικών τραγουδιών σε μια νεανική μουσική γιορτή.

Τα Κόκκινα Χαλιά που έχουν ήδη πραγματοποιήσει πάνω από 160 Live σε όλη την χώρα μέχρι τώρα, με τις δικές τους επιτυχίες όπως ο "Χαρταετός", το "Φύγαμε" και "η Αγάπη Θέλει Χρόνο" επέστρεψαν στον γνώριμο χωρο του Σταυρού του Νότου, μετά από τέσσερις μήνες μεγάλης επιτυχίας για να σφραγίσουν την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Ολες οι μεγάλες επιτυχίες, ροκ, ποπ, ελληνικά ξένα και πολλοί φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι! Οι γονείς του Μύρωνα, η Τάμτα, ο Σάββας Πουμπουρας, οι Onirama, η Κατερίνα Καινούργιου και άλλοι που ίσως δεν είδαμε γιατί κοιτούσαμε στη σκηνή και χορεύαμε απ το τραπέζι μας! :-)

H αγαπημένη μας Sony ήταν επίσης εκεί για να στηρίξει τους καλλιτέχνες της, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέβηκε στη σκηνή παρέα με τον Μύρωνα, εμείς δε σταματήσαμε λεπτό να τραγουδάμε, ο Γιώργος Παπαδημητράκης έσβησε τα 23 του κεράκια λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και το μαγαζί μόνο και συνεχώς γέμιζε, γέμιζε, γέμιζε...

Τα ποτά υπέροχα, η παρέα χαρούμενη, το κέφι στα ύψη και το πρόγραμμα.... εκστατικό. Και το "εκτός προγράμματος" κομμάτι ακομη περισσότερο. Διασκευές, γκρουβαρίσματα, σόλο... ό,τι δηλαδή συμβαίνει όταν παίζουν μαζί οι φίλοι! Γι αυτό και θα ξαναπάμε!!!

Thank u Louky!

Ε. Σ.

PS... και κάτι τελευταίο (αφιερωμένο): "Πάνω Απ’ Όλα"... "Η Αγάπη Θέλει Χρόνο"...