ΑΡΤΕΜΗΣ/ΕΥΘΥΜΗΣ + Ν.Τ.Π Live

29.03.2008
Το Σάββατο 29 Μαρτίου οι ΑΡΤΕΜΗΣ/ ΕΥΘΥΜΗΣ ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους fans στην Αθήνα. To δημοφιλές hip-hop συγκρότημα θα εμφανιστεί live στο Club 22, παρουσιάζοντας τα singles από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά
Τι: ΑΕ (ΑΡΤΕΜΗΣ/ΕΥΘΥΜΗΣ) + Ν.Τ.Π LIVE
Πού/Πότε: CLUB 22, Σάββατο 29 Μαρτίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 // Είσοδος: 15€

Το Σάββατο 29 Μαρτίου οι ΑΡΤΕΜΗΣ/ ΕΥΘΥΜΗΣ ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους fans στην Αθήνα. To δημοφιλές hip-hop συγκρότημα θα εμφανιστεί live στο Club 22, παρουσιάζοντας τα singles από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά 'Ο διαλεχτός της άρνησης και ο ακριβογιός της πίστης' που ήδη έχει κερδίσει την αποδοχή του κόσμου, αλλά και τις παλαιότερες επιτυχίες τους.

Αυτές τις ημέρες οι ΑΕ ολοκληρώνουν τα γυρίσματα του νέου τους video clip 'Οι στίχοι μας ποτέ δεν σταματάνε' το δεύτερο single από το νέο τους lp-με σκηνικό ένα εντυπωσιακό bmx park, ενώ στις αρχές Απριλίου θα εγκαινιάσουν το κατάστημα Hip hop shop, που είναι σίγουρο ότι θα γίνει το απόλυτο στέκι της πόλης για τους graffiti και hip-hop maniacs. Στη συνέχεια μια σειρά live εμφανίσεων που έχουν προγραμματιστεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα φέρουν τους ΑΕ κοντά στο κοινό τους σε όλη την Ελλάδα.

Μαζί τους είναι οι Ν.Τ.Π. ( Νέα Τάξη Πραγμάτων) το hip-hop συγκροτημα από την όμορφη Σύρο, παρουσιάζει κομμάτια απτον επερχόμενο δίσκο "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν..." Γνωστό στην underground σκηνή, έχοντας στο ενεργητικό τους κοντά στα 100 lives σε όλη την επικράτεια, οι Ν.Τ.Π. με καυστικό κοινωνικοπολιτικό στίχο και την εκρηκτική ζωντανή παρουσία πλαισιώνουν επάξια τους ΑΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.myspace.com/artemisefthimis
http://www.myspace.com/lagnis