Tasha's World στο GAZARTE

05.04.2008
Μια νέα, σπουδαία φωνή από το Άμστερνταμ, όπου ήδη με το πρώτο της album προκάλεσε αίσθηση με το πάθος, τη ζεστή και δυνατή φωνή της... Tasha's World στο GAZARTE!
Τι: Tasha's World στο GAZARTE
Πού: GAZARTE (Βουτάδων 32-34)
Πότε: 04/04/2008 - 05/ 04/ 2008
Σχετικά links: www.tashasworld.com // www.myspace.com/tashasworldmusic
ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΠΟΤΟ: Α΄ΖΩΝΗ: 40€, Β΄ΖΩΝΗ: 35€, Γ΄ΖΩΝΗ: 30€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 20€(Ισχύει μόνο για την ΖΩΝΗ Γ) www.ticketquest.gr - Εάν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση για τραπέζι (βάσει διαθεσιμότητας) μετά την αγορά των εισιτήριων επικοινωνήστε με το gazARTE στο τηλ: 210 3452277.

Μια νέα, σπουδαία φωνή από το Άμστερνταμ, όπου ήδη με το πρώτο της album προκάλεσε αίσθηση με το πάθος, τη ζεστή και δυνατή φωνή της.

Το "Tasha's World" ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού "Echoes" ως ένα από τα καλύτερα album της χρονιάς, ενώ βραβεύτηκε με το Nat West Emma Award για την κατηγορία Best World Music Act.

Αν και νέα τραγουδίστρια το album της έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως "κλασικό" ενώ η ίδια η Tasha, δυνατή και γεμάτη ενέργεια, δίνει στο κοινό της αυτό που θέλει να δει...

gazARTE ORCHESTRA Κώστας Μπαλταζάνης (κιθάρα) Παντελής Μπενετάτος (πιάνο) Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) Αλέξανδρος Κτιστάκης (ντραμς) Άγγελος Πολυχρόνου (κρουστά)