''Local'' καταστάσεις στην Κηφισιά

18.09.2002
Από τις νέες αφίξεις στον χώρο της γεύσης, το ''Local'' στην περιοχή της Κηφiσιάς ξεχώρισε αμέσως για το μοναδικό ύφος του, που θυμίζει έντονα νησί.
Από τις νέες αφίξεις στον χώρο της γεύσης, το ''Local'' στην περιοχή της Κηφiσιάς ξεχώρισε αμέσως για το μοναδικό ύφος του, που θυμίζει έντονα νησί. Τα απαλά χρώματα, τα ξύλινα τραπεζάκια με τα κεράκια στον κήπο δημιουργούν μια ιδιαίτερα ρομαντική αλλά και οικεία ατμόσφαιρα. Στο μπαρ τα στρογγυλά φωτιστικά δίνουν μια 70's αίσθηση, ενώ οι άνετοι καναπέδες με τα μαξιλάρια προσφέρονται για συζητήσεις και ώρες χαλάρωσης.

Αυτό που δεν θα κάνετε στο Local είναι να χορέψετε καθώς η μουσική προσφέρεται για lounge καταστάσεις. Αυτό που θα κάνετε, όμως, είναι να απολαύσετε καλή και δημιουργική κουζίνα με πολλά light πιάτα. Σας προτείνουμε σπαγγέτι με καβουρόψιχα, ρολό κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα, καθώς και φιλέτο σολωμού τα οποία θα τα συνοδέψετε με το κατάλληλο κρασί από την ενδιαφέρουσα κάβα. Για το τέλος, επιλέξτε φωλιά καραμέλας με ξύσμα πορτοκάλι και ζεστή κουβερτούρα σοκολάτας (!).

Bar-restaurant ''Local'': Χρ. Λαδά 7 και Ολύμπου 21, Κηφισιά
Τηλέφωνο: 010-8018236
Τιμή κατ' άτομο: 20- 30 ευρώ