Νέοι ''Ορίζοντες'' Γεύσης στο Λυκαβηττό

24.09.2002
Ο γνωστός όμιλος εστιατορίων Καστελλόριζο ξαναχτυπά με μια ολοκαίνουργια και άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση, το εστιατόριο ''Ορίζοντες'' Λυκαβηττού. Το νέο απόκτημα της εταιρίας βρίσκεται-πού αλλού;- στο Λυκαβηττό και ακολουθεί την παράδοση στο menu του, που αποτελείται από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.
Ο γνωστός όμιλος εστιατορίων Καστελλόριζο ξαναχτυπά με μια ολοκαίνουργια και άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση, το εστιατόριο ''Ορίζοντες'' Λυκαβηττού. Το νέο απόκτημα της εταιρίας βρίσκεται-πού αλλού;- στο Λυκαβηττό και ακολουθεί την παράδοση στο menu του, που αποτελείται από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Σε ένα χώρο που επικρατεί το λευκό χρώμα, οι Ορίζοντες προσφέρονται ένα γεύμα αφ' υψηλού, το οποίο υπερέχει σε ποιότητα κα γεύση.

Επιλέξτε να καθίσετε στις ολόδροσες βεράντες, οι οποίες προσφέρουν απίστευτη θέα σε όλη την Αθήνα και δοκιμάστε τις ευφάνταστες δημιουργίες, μεσογειακής προέλευσης, του σεφ Γιάννη Γκελντή. Στους Ορίζοντες εκτός από ψάρια θα βρείτε και ποικιλία άλλων γεύσεων, ενώ η κάβα με τα κρασιά είναι αρκετά μεγάλη και ενδιαφέρουσα. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το ομώνυμο εμφιαλωμένο κρητικό κρασί.

Όσο για τον τρόπο πρόσβασης, μην ανησυχείτε γιατί οι ιθύνοντες του εστιατορίου έχουν φροντίσει και γι' αυτό μέσα από ολοκαίνουργια βαγόνια του και ένα... μυστηριώδες τούνελ!

Bar-restaurant ''Ορίζοντες Λυκαβηττού'': Λόφος Λυκαβηττού, Κολωνάκι
Τηλέφωνο: 010-7227065, 010-7210701
Ανοικτό: Καθημερινά
Τιμή κατά άτομα: 60 ευρώ χωρίς κρασί