Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη του ονείρου!

14.04.2008
Για τον έβδομο χρόνο διοργάνωσής του και με τη συνεργασία του +design, ο διαγωνισμός "Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη" προσκαλεί και προκαλεί τους συμμετέχοντες να μιλήσουν μέσα από τα έργα τους για τα όνειρα τους.
Για τον έβδομο χρόνο διοργάνωσής του και με τη συνεργασία του +design, ο διαγωνισμός "Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη" προσκαλεί και προκαλεί τους συμμετέχοντες να μιλήσουν μέσα από τα έργα τους για τα όνειρά τους.

Το φετινό θέμα του διαγωνισμού είναι το "όνειρο" και οι "Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη" καλούν όπως κάθε χρόνο επαγγελματίες, σπουδαστές, αλλά και λάτρεις του design, να εμπνευστούν από τα όνειρά τους, να δημιουργήσουν και να περάσουν τρεις μέρες του Ιουλίου στην Ιθάκη.

Φέτος, τα δέκα καλύτερα "όνειρα", αυτά που θα ξεχωρίσουν για την πρωτοτυπία της ιδέας σε σχέση με το θέμα, τη δημιουργική έκφραση και τη γενικότερη αισθητική και τεχνική τους αρτιότητα, θα τυπωθούν σε banners και θα εκτεθούν στην παραλία της Ιθάκης για ολόκληρο το καλοκαίρι, ενώ οι δημιουργοί τους θα φιλοξενηθούν στην Ιθάκη το Σαββατοκύριακο των εγκαινίων.

Στη συνέχεια, ο "Φήμιος Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ιθάκης" και η κριτική επιτροπή θα βραβεύσουν τρία από αυτά με χρηματικά έπαθλα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις συμμετοχές τους (μέχρι 2 έργα ανά άτομο) στη διεύθυνση: the design shop, Κριεζή 1, 105 53 Αθήνα, με την ένδειξη «10 Εικόνες για την Ιθάκη». Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές που θα έχουν σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι 30 Μαΐου 2008.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.tenimages.org