Μην σπρώχνεις, Έρχομαι!

04.03.2011
Δύο αταίριαστοι συνταξιδιώτες ξεκινάνε ένα ταξίδι που θα αποδειχθεί τόσο ανατρεπτικό για την ζωή τους όσο και εξωφρενικό.

Due Date

Σκην.: Τοντ Φίλιπς

Πρωταγ.: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ζακ Γαλιφιανάκης

Δύο αταίριαστοι συνταξιδιώτες ξεκινάνε ένα ταξίδι που θα αποδειχθεί τόσο ανατρεπτικό για την ζωή τους όσο και εξωφρενικό. Ο 40χρονος επιχειρηματίας Πίτερ Χάιμαν αναμένει τη γέννηση του παιδιού του σε πέντε μέρες. Καθώς ο Πίτερ τρέχει για να προλάβει την πτήση επιστροφής από την Ατλάντα για να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του την ώρα του τοκετού, καταστρέφονται και οι καλύτερες των προθέσεών του όταν συναντά τον επίδοξο ηθοποιό Ίθαν Τρέμπλαϊ και αναγκάζεται να κάνει ένα οδικό ταξίδι μαζί του διασχίζοντας τη χώρα, το οποίο θα οδηγήσει στην καταστροφή μερικά αυτοκίνητα, αμέτρητες φιλίες και κυρίως τα νεύρα του Πίτερ.

Η συνταγή των δύο εκ διαμέτρου αντίθετων χαρακτήρων που αναγκάζονται να συνυπάρξουν εξαιτίας των συνθηκών είναι δοκιμασμένη και επιτυχημένη για τέτοιου είδους κωμωδία. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι εδώ είναι απολαυστικό και σε μεγάλο βαθμό ο λόγος που αξίζει να δεις την ταινία. Ο Τοντ Φίλιπς εδώ φαίνεται λίγο ντεφορμέ σε σχέση με την προηγούμενη ταινία του ( “Hangover”) παρ΄ όλα αυτά οι φαν του είδους δεν θα απογοητευθούν αφού ο Γαλιφιανάκης και ο Τζούνιορ είναι σε τρελά κέφια και χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου.

Βαθμολογία: 2,5/5

Κατερίνα Εξερτζόγλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ