One for the Money

28.01.2012
Η Στέφανι Πλαμ είναι άνεργη και απένταρη, ενώ το αυτοκίνητό της έχει κατασχεθεί. Αποφασίζει να πιάσει δουλειά στον ξάδερφό της, ο οποίος έχει το δικό του γραφείο εγγυήσεων για αποφυλακίσεις. Η πρώτη της αποστολή είναι να πιάσει τον Τζο Μορέλι, πρώην μπάτσο στο Τμήμα Ηθών και παλιό φλερτ της, που φυγοδικεί ενώ του έχει απαγγελθεί κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης.

Άνεργη, απένταρη και προσφάτως χωρισμένη, η Στέφανι Πλαμ πιάνει δουλειά στο γραφείο εγγυήσεων για αποφυλακίσεις του ξαδέλφου της (ως κυνηγός φυγόδικων), με πρώτη αποστολή να πιάσει έναν αστυνομικό, παλιό της φλερτ, που κατηγορείται για φόνο...

Μια δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες ηρωίδα, από τη σειρά των 18 μπεστ σέλερ της Τζάνετ Ιβάνοβιτς, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη έχοντας για φόντο το λαϊκό Νιου Τζέρσεϊ. Στον πρώτο ρόλο η Κάθριν Χέιγκλ («Grey's anatomy»), τυποποιημένη πλέον σε μετρίου έως μηδαμινού ενδιαφέροντος κινηματογραφικές κομεντί, έχει χημεία με τον, όπως κι αυτή, προερχόμενο από την τηλεόραση, συμπρωταγωνιστή της Τζέισον Ο'Μάρα, όχι όμως την απαραίτητη ενέργεια ή καλύτερα τη γοητεία για να τα βγάλει πέρα.

Ανιαρό το στόρι, χτισμένο πάνω σε μια ιδέα με στοιχεία αστυνομικής πλοκής, ρομάντζου και κωμικής περιπέτειας, δεν τραβάει με τίποτα, ούτε και σε χιουμοριστικό επίπεδο, κι ας φαίνεται να θέλουν οι συντελεστές να ξεκινήσουν με αυτή την ταινία ένα νέο φραντσάιζ.

Άντα Δαλιάκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ