Όλγα Κιριλένκο: «Στο βιβλίο η ηρωίδα είναι γριά με μεγάλη μύτη. Της μοιάζω.»

05.02.2014
Λίγο πριν κυκλοφορήσει και στις ελληνικές αίθουσες το «Vampire Academy», η Όλγα Κιριλένκο μιλάει για την εμπειρία της στο «Vampire Academy», όπου παίζει έναν ηλικιωμένο βρικόλακα.

Μια μεγάλη μάχη μεταξύ «καλών» και «κακών» βρικολάκων πρόκειται να λάβει χώρα στις κινηματογραφικές αίθουσες σε λίγο καιρό, όταν η σειρά μυθιστορημάτων «Vampire Academy» θα ζωντανέψει από τον Μαρκ Γουότερς.

Η ιστορία βασίζεται σε δυο φυλές βρυκολάκων, του Μορόι, τα ειρηνικά βαμπίρ που ζουν ειρηνικά, πίνοντας αίμα από δωρητές, και ελέγχοντας τα στοιχεία της φύσης, και τους Στριγκόι που σκοτώνουν για να τραφούν με ανθρώπινο αίμα. Η κεντρική ηρωίδα του σκοτεινού αυτού παραμυθιού, η Ρόουζ, μέλος των Μορόι εκπαιδεύεται για να γίνει φύλακας της Ακαδημίας του Αγίου Βλαδίμηρου και να κυριαρχήσει έναντι των Στριγκόι.

Η Όλγα Κιριλένκο, πρωταγωνιστεί στην ταινία υποδυόμενη την Έλενα Κίροβα, την διευθύντρια της Ακαδημίας των Μορόι, μιας αυταρχικής γυναίκας που δεν συμπαθεί τα παιδιά. Στο αποκλειστικό παραπάνω βίντεο, η Κιριλένκο μιλάει για την εμπειρία να υποδύεσαι έναν τέτοιο χαρακτήρα που στο βιβλίο παρουσιάζεται εκ διαμέτρου αντίθετος με την ενυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση της ίδιας...