Ένας Τετράποδος Πυροσβέστης

04.07.2007
Τυπικό παράδειγμα αμερικάνικης οικογενειακής κωμωδίας με πρωταγωνιστή χαριτωμένο ζωάκι, το «Ένας Τετράποδος Πυροσβέστης» κινείται στην γνωστή συνταγή του συγκεκριμένου είδους.

Τυπικό παράδειγμα αμερικάνικης οικογενειακής κωμωδίας με πρωταγωνιστή χαριτωμένο ζωάκι, το «Ένας Τετράποδος Πυροσβέστης» κινείται στην γνωστή συνταγή του συγκεκριμένου είδους. Πολύ απλά, παίρνουμε έναν συμπαθητικό σκύλο και τον βάζουμε να κάνει κάθε λογής άθλο, προσθέτοντας και το απαραίτητο «συστατικό» της οικογενειακής θαλπωρής..

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο σκύλος- κασκαντέρ ρεύεται, ροχαλίζει και φτάνει μέχρι του σημείου να κάνει σκέιτμπορντ και να σβήνει φωτιές. Προφανώς υπάρχουν και κάποιες συμπαθητικές στιγμές που αναμένεται να προσφέρουν γέλιο στους μικρούς κυρίως θεατές, αλλά δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το συγκεκριμένο φιλμάκι αποτελεί κλασσική περίπτωση για τηλεοπτική μετάδοση το μεσημέρι της Κυριακής. Επιπρόσθετα, η ταινία πάσχει και από την υπερβολική διάρκειά της, κάνοντας τον θεατή να σκέφτεται τι άλλο θα κάνει ένας σκύλος μέσα σε 110 λεπτά.

ΓΙΑΓΚΟΣ ΑΝΤΙΟΧΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ