New in Town

14.12.2009
H Ρενέ Ζελβέγκερ είναι δυναμικό στέλεχος πολυεθνικής που μετατίθεται από το ηλιόλουστο Μαϊάμι που λατρεύει σε ένα χωριό στη μέση του πουθενά. Αρχικά αρνείται να προσαρμοστεί αλλά σταδιακά ανακαλύπτει τις χαρές της επαρχίας και -μαντέψτε- τον έρωτα.

Η Λούσι Χιλ είναι φιλόδοξη, εργασιομανής και ανεβαίνει σταθερά τη σκάλα της επιτυχίας σε πολυεθνική που έχει την έδρα της στο Μαϊάμι. Λατρεύει την πόλη που ζει, τα χρήματα που βγάζει και τον βίο που διάγει ως πλουσιοπάροχα αμοιβόμενο στέλεχος. Όταν χρειάζεται να μετακομίσει στο παγωμένο Μαϊάμι για να εξασφαλίσει την προαγωγή της, θα ανακαλύψει ότι η ζωή είναι κάτι παραπάνω από ακριβά αυτοκίνητα και αστραφτερά Μανόλο Μπλάνικ.


Η ρομαντική κομεντί που έχουμε δει μόνο εκατό φορές πιο πριν, με πλοκή που αρνείται ορκισμένα να ξεστρατίσει από τις χιλιοπαιγμένες συμβάσεις του είδους και τη Ρενέ Ζελβέγκερ να κάνει ό,τι μπορεί χωρίς όμως να καταφέρνει να πείσει ως το δυναμικό θηλυκό που θα πατούσε επί πτωμάτων για να κλείσει τη δουλειά. Μια ταινία βγαλμένη από το εργοστάσιο παραγωγής των chick flicks εν όψει Χριστουγέννων, που δε θα απογοητεύσει τους χάρντκορ φαν του είδους.


ΦΑΙΔΡΑ ΒΟΚΑΛΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ