7 έξυπνα κόλπα για να μη χάνεις ποτέ τα κλειδιά σου

16.08.2016
Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που μονίμως ψάχνουν τα κλειδιά τους, έχουμε ευχάριστα νέα. Ιδού μερικοί εύκολοι τρόποι για να λύσεις το... προβληματάκι σου.

Κάναμε μια βόλτα στο διαδύκτιο και συγκεντρώσαμε τους πιο έξυπνους, ευφάνταστους και εύκολους τρόπους ώστε να μη χάνεις τα κλειδιά σου. Ιδού:

Ξύπνα το παιδί μέσα σου

Η φωτογραφία μιλά από μόνη της. Χρησιμοποίησε τα γνωστά Lego τόσο στα κλειδιά σου ως μπρελόκ, όσο και στην πρωτότυπη κλειδοθήκη που μπορείς να φτιάξεις εύκολα μόνη με ένα από τα ταμπλό που υπάρχουν σε όλες τις συσκευασίες των παιχνιδοκατασκευών.

Φωσφορούχα λύση

Πάρε φωσφορούχα πλαστικά καλύματα ή βάψε με φωσφορούχα βαφή τις κεφαλές των κλειδιών σου έτσι ώστε ακόμη και στο σκοτάδι το μάτι να πέφτει επάνω τους.

Η λύση που... επιπλέει

Αντί για όποιο άλλο μπρελόκ, χρησιμοποίησε φελλούς και θα μας θυμηθείς, ιδιαίτερα αν η δουλειά ή το χόμπι σου έχει να κάνει με πισίνα ή θάλασσα.

Η δύναμη του μαγνήτη

Βάλε ένα μαγνητάκι πίσω από τη βάση του διακόπτη που ανάβεις πρώτον μόλις μπαίνεις μέσα στο σπίτι και ένα στο μπρελόκ σου. Έτσι έχεις τη 2σε1 κίνηση με την πρώτη! Αυτό βέβαια μπορεί να λειτουργήσει μόνο για 1-2 κλειδιά. Το περισσότερο βάρος θα είναι πρόβλημα.

Φουλ της φούντας και της υπερβολής

Όσο παράξενο και εφηβικό και να σου φαίνεται... λειτουργεί. Βάλε επάνω στο μπρελόκ σου την "Αρτα και τα Γιάννενα" και δεν θα το χάσεις ποτέ.

Το μυστικό ντουλαπάκι

Βρες έναν χώρο που "δεν φαντάζεσαι" και κάνε τον μυστική κλειδοθήκη για να μην χάνεις τίποτα.

Μια πόρτα στον τοίχο

Πού να τη χάσεις αυτή την πορτα; Μαζί με τους λογαριασμούς και την αλληλογραφία, κρεμάς εκεί και τα κλειδιά και δεν έχεις έννοια.