Η Αθηνά Ωνάση πουλά τη βίλα μέσα στην οποία την απάτησε ο Αλβάρo [photos]

10.03.2017
Και ενώ το διαζύγιό της από τον επί 11 χρόνια σύζυγό της ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί, με τη μάχη για τα οικονομικά να μαίνεται άγρια, η χρυσή κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση λέγεται ότι επιχειρεί να "ξεφορτωθεί" την πολυτελή βίλα 345 τετραγωνικών μέτρων στο Γουέλινγκτον της Φλόριντα, όπου πιάστηκε επ’ αυτοφώρω ο σύζυγός της να την απατά. Τιμή εκκίνησης στα 3.250.000 δολάρια.

Σύμφωνα με τη Σελίδα Έξι των New York Times, (Page Six) ο σπίτι, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο γκολφ Palm Beach Polo, διαθέτει πισίνα και σπα, πελώριους ανοιχτούς χώρους και τεράστιους τοίχους και πόρτες από γυαλί και το ζευγάρι φέρεται να το είχε αγοράσει πριν από δύο χρόνια για σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια.

Πάντως, η Αθηνά Ωνάση, δεν προτίθεται να φύγει από τη σικ περιοχή του Γουέλινγκτον. Η χρυσή κληρονόμος κατέχει άλλο ένα ακίνητο 5,6 στρεμμάτων στο Grand Prix Village, κοντά στους χώρους όπου διεξάγεται το Χειμερινό Φεστιβάλ Ιππασίας. Είχε πληρώσει 12 εκατομμύρια δολάρια το 2014 για το ακίνητο, το οποίο περιλαμβάνει έναν αχυρώνα με 20 θέσεις για άλογα και έναν παντός καιρού χώρο προπόνησης, σύμφωνα με τα μητρώα περιουσιακών στοιχείων του Palm Beach.

Πηγή: ΕθνοςOnLine