Κι όμως, υπάρχει σωστός τρόπος για να κρεμάσεις το χαρτί υγείας και έχει να κάνει με την υγεία σου

13.07.2018
Κι όμως, υπάρχει σωστός τρόπος για να κρεμάσεις το χαρτί υγείας και έχει να κάνει με την υγεία σου
Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, υπάρχει εξήγηση.

Από το περιοδικό Inc. έρχονται τα νέα αυτή τη φορά και υποστηρίζουν ότι το χαρτί υγείας πρέπει να τοποθετείται έτσι ώστε η άκρη του να κρέμεται από την πάνω πλευρά του. Και υπάρχει εξήγηση που αφορά -κυρίως- τους μικροφοβικούς!

Προκύπτει λοιπόν, ότι με αυτό τον τρόπο, τα γεμάτα μικρόβια χέρια αγγίζουν όσο το δυνατό λιγότερο το ρολό από τη μεριά που θα χρησιμοποιήσεις για να σκουπιστείς τελικά, μεριά που γενικότερα μένει και λιγότερο "εκτεθειμένη" στα μικρόβια του χώρου. Σοβαρότατο το επιχείρημα.. Και έχει βάση αν το δεις πρακτικά.

Εκτός από αυτό το θέμα βέβαια, υπάρχει και το ζήτημα της οικονομίας που εξασφαλίζεις με αυτή την τοποθέτηση, καθώς βλέποντας καλύτερα το χαρτί και τις εγκοπές του, δεν ξοδεύεις άσκοπες ποσότητες.

Διάβασε επίσης: Χαρτί υγείας: 6 απίθανοι τρόποι να "ανακυκλώσεις" έξυπνα το ρολό του

"Δεν μπορεί να κάνουν λάθος όλα τα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο", τοποθετείται η Home & Desing editor του goodhousekeeping.com και μάλλον έχει ένα δίκιο. "Κάνουν αυτές τις αλλαγές περισσότερες φορές από όποιονδήποτε άλλον. Κάτι θα ξέρουν περισσότερο. Άσε που αν το τοποθετήσεις αλλιώς, δεν θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και την 'τσαχπινιά' στο τέλος".