FYI

"Ερωτευμένοι κάθε στιγμή" στο Athens Metro Mall

30.01.2015
Είστε Ερωτευμένοι; Ζείτε για την κάθε στιγμή; Γιορτάστε το στο Athens Metro Mall... μέσα από εκδηλώσεις με δώρα, μουσική και πολλές εκπλήξεις!
Το AthensMetro Mall γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σκορπίζει αγάπη και διασκέδαση σε όσους είναι και αισθάνονται ερωτευμένοι με μία μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου με τη Demy και τον Mike αλλά και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να απαθανατίσετε τον έρωτά σας και να

κερδίσετε δώρα, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου. Η Demy ζωντανά στο Live Stage! < Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στις 20.00 η Demyγιορτάζει την απονομή του χρυσού της album και ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με ένα δυνατό Live γεμάτο επιτυχίες! Μη λείψει κανείς γιατί... το Live Stage του Athens MetroMall ζωντανεύει ξανά για μια ανεπανάληπτη συναυλία με τους αγαπημένους Demy και Mike, σε συνεργασία με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm που θα εκπέμπει ζωντανά 17.00 – 20.00! Love Moments Θες να μοιραστείς τον έρωτά σου με όλους τους Athens Metro Mall Lovers; Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, από τις 12:00μ.μ. έως τις 20:00μ.μ, μία μεγάλη καρδιά θα περιμένει τους ερωτευμένους θαμώνες του Athens Metro Mall να απαθανατίσουν τη δική τους στιγμή, να παραλάβουν την αναμνηστική τους φωτογραφία και να συμμετέχουν στην κλήρωση για μοναδικά δώρα γεμάτα... αγάπη! Στην παρέα των ερωτευμένων θα βρίσκεται και ο 95.2 Athens Dee Jay όπου θα εκπέμπει ζωντανά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ με τους Τόλη Βάρνα, Γιάννη Τουμπάνο και Μιχάλη Τσαουσόπουλο.