FYI

Secret Valentine με την ActionAid

05.02.2015
Ο Φεβρουάριος είναι μήνας αγάπης. Στείλε στους αγαπημένους σου δώρα από το κατάστημα ή το eshop της ActionAid και γίνε ο μυστικός τους Βαλεντίνος στηρίζοντας τη δράση της ActionAid.

Μοιράσου την αγάπη σας με τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στην καρδιά σας χωρίς αυτά να το γνωρίζουν μέχρι να τους παραδωθεί το δώρο σας! Επέλεξε το δώρο από το κατάστημα της ActionAid, που βρίσκεται Βεΐκου 2 στο Κουκάκι, κοντά στο σταθμό του μετρό Ακρόπολη ή από το eshop.actionaid.gr και οι υπέυθυνοι θα αναλάβουν τα υπόλοιπα.

Υπέροχα και πρωτότυπα δώρα περιμένουν για μια έκπληξη γεμάτη μυστήριο στους αγαπημένους σου. Σοκολάτες δίκαιου εμπορίου με τα καλύτερα υλικά που θα γλυκάνουν και την πιο αδιάφορη καρδιά! Βραχιολάκια και κολιέ που στέλνουν καλή τύχη και χρωματιστές πετρούλες σε σχήμα καρδιάς που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. T-shirts για άνδρες και γυναίκες με μηνύματα αγάπης και πολλά άλλα δώρα που μπορείς να στείλεις όχι μόνο στον αγαπημένη ή την αγαπημένη σου, αλλά και στην καλύτερή σου φίλη ή τον κολλητό σου για να τους ξαφνιάσεις με ένα μικρό μυστήριο αυτό τον Φεβρουάριο.

Διάλεξε το δώρο για τον αγαπημένο σου και δώσε τα στοιχεία του ώστε να επικοινωνήσει η Action Aid μαζί του για να to παραλάβει από το κατάστημα ή αν βρίσκεται εκτός Αθήνας να του στείλουn το δώρο. Και για να μπορέσει να μαντέψει ο παραλήπτης ποιος είναι ο μυστικός Βαλεντίνος του, στείλε του ένα μήνυμα συμπληρώνοντας το κατάλληλο πεδίο.

Περισσότερες πληροφορίες & οδιγίες στην επίσημη σελίδα της Action Aid: http://eshop.actionaid.gr/el/promos/secret-valentine/

* To κατάστημα ActionAid βρίσκεται Βεΐκου 2 στo Κουκάκι στην Αθήνα, κοντά στο μετρό Ακρόπολη. Οι ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 11.00 ως 20.00, Τετάρτη: 11.00 ως 18.00 και Σάββατο: 10.00 ως 16.00 και Δευτέρα κλειστά. Η αποστολή γίνεται μέσα σε 3 με 5 μέρες.