FYI

Τα Kellogg’s Frozen: Η μαγεία στο πρωινό γεύμα

15.04.2015
Τα νέα δημητριακά από την Kellogg’s είναι εμπνευσμένα από την ταινία Frozen της Disney με τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες να εμφανίζονται στο πακέτο.

Τα νέα δημητριακά ολικής άλεσης με σχήματα χιονομπαλίτσες και χιονονιφάδες και άρωμα βανίλιας, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και περιέχουν εννέα βασικές βιταμίνες και μέταλλα.

Η Kellogg συνεργάστηκε με τη Disney για να φέρουν τη «Μαγεία στο Πρωινό» με το λανσάρισμα νέων δημητριακών. Τα δημητριακά Kellogg’s Disney Frozen θα προσθέσουν κέφι και λάμψη στο πρωινό τραπέζι των Ελληνικών Σπιτικών.

Η Disney είναι η πρώτη μεγάλη παγκόσμια εταιρεία στα μέσα ενημέρωσης, που από το 2006 καθιέρωσε σαφείς διατροφικές οδηγίες στα πλαίσια της δέσμευσης της εταιρείας να αναπτύσσει πιο υγιεινές τροφές για παιδιά σε προϊόντα και σε μάρκες που χρησιμοποιούν τους χαρακτήρες Disney.

Τα δημητριακά Kellogg’s Disney Frozen θα προκαλέσουν μία θύελλα αυτή την άνοιξη στην Ευρώπη.
Είναι ήδη διαθέσιμα στα καταστήματα και η διάθεσή τους στα ράφια συμπίπτει με την ταινία «Frozen Fever», η νέα μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney.

Η μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων «Frozen Fever» προβάλλεται πριν από τη νέα live-action ταινία «Cinderella», εμπνευσμένη από το κλασικό παραμύθι της Σταχτοπούτας, η οποία προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο 2015.

Η ταινία «Frozen Fever» αφηγείται την ιστορία των γενεθλίων της Άννας. Η Έλσα και ο Κριστόφ είναι αποφασισμένοι να της διοργανώσουν την καλύτερη γιορτή που είχε ποτέ αλλά όταν η Έλσα κρυολογεί, οι δυνάμεις της μπορεί και να θέσουν σε κίνδυνο το πάρτυ.