FYI

Σεμινάρια Believe In You: Ικανότητες Υγείας και Ευτυχίας

20.04.2015
Ζούμε ευτυχισμένοι όταν γνωρίζουμε πώς νιώθουμε και κατανοούμε πώς νιώθουν και οι άλλοι, όταν γνωρίζουμε τί θέλουμε και το διεκδικούμε, αλλά και όταν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε αρνητικά συναισθήματα (όπως ο θυμός, η απογοήτευση, η ζήλια, κ.ά.) και αρνητικούς ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Ζούμε πολύ πιο ευτυχείς όταν αποδεχόμαστε πως οι συγκρούσεις είναι κάτι φυσιολογικό που προκύπτει στην καθημερινότητα και όταν γνωρίζουμε πώς να τις αντιμετωπίσουμε. Έτσι, νιώθουμε πολύ πιο δυνατοί και έτοιμοι να βιώσουμε την ευτυχία και να την αναγνωρίσουμε όταν έρθει στη ζωή μας.

Το Believe in You προσφέρει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων γύρω από τις ικανότητες διαχείρισης αρνητικών συναισθημάτων και ανθρώπων, τη διαχείριση συγκρούσεων, τη συναισθηματική νοημοσύνη και τη διεκδικητικότητα, με στόχο οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν όλες τις αναγκαίες δεξιότητες διαχείρισης αρνητικών καταστάσεων στη ζωή τους. Τα σεμινάρια στοχεύουν στο τους εφοδιάσουν με τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να ενισχύσουν τη συναισθηματική τους υγεία και να γίνουν ευτυχισμένοι. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν πέντε σεμινάρια τρίωρης διάρκειας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Το Believe In You αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων.
Το flowmagazine.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βασίζεται στην ιδέα να προβάλλεται μια θετική στάση ζωής. Το περιεχόμενό του είναι ποικίλης ύλης, περιλαμβάνοντας τομείς όπως Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής και Προσωπική Ανάπτυξη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

ΜΑΪΟΣ
04/05: Διαχείριση Αρνητικών Συναισθημάτων
11/05: Διαχείριση Αρνητικών Ανθρώπων
18/05: Διαχείριση Συγκρούσεων
25/05: Συναισθηματική Νοημοσύνη

ΙΟΥΝΙΟΣ
08/06: Διεκδικητικότητα

Εισηγήτρια θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν κάθε Δευτέρα, τις ώρες 18:30-21:30 στο ΙΙΕΚ Δέλτα Αθήνας.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 25€ με πληρωμή έως και μια μέρα πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Για πληρωμή στο χώρο του σεμιναρίου την ίδια μέρα η τιμή είναι 30€.


ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον πλήρη κύκλο των 5 σεμιναρίων, προσφέρεται στη μοναδική τιμή των 100 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για πληρωμές μέχρι τις 27/04/15.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τόπος διεξαγωγής: ΙΙΕΚ Δέλτα Αθήνας (Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, τηλ. 2108225983)
Ώρα προσέλευσης: 18:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106128281

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα που θα βρει εδώ.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.