FYI

ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical "Friends Edition"

29.04.2015
To XL-SMedical, το Νο1 σε πωλήσεις προϊόν απώλειας βάρους στην Ευρώπηστο χώρο του φαρμακείου[1], αγαπάει τις γυναίκες και το αποδεικνύει! Αυτή τη φορά, τo XL-S medical ενώνει τις δυνάμεις του με το μεγαλύτερο σύμμαχο της γυναίκας, την καλύτερή της φίλη. Ο σκοπός; Να θυμίσει στις Ελληνίδες να αγαπούν καινα φροντίζουν τον εαυτό τους 365 μέρες το χρόνο.

To απόλυτα φυσικό και κλινικά ελεγμένο σκεύασμα ελέγχου βάρους της Omega Pharma, προσκαλεί τις γυναίκες που θέλουν να χάσουν λίγα ή περισσότερα κιλά να μπουν στη Facebook σελίδα του, www.facebook.com/XLSMedicalGreece, από 25/04 έως 08/05, και να πάρουν μέρος μαζί με την καλύτερή τους φίλη στο νέο, μεγάλο Διαγωνισμό του “ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical – Friends Edition”.

Από όλες τις συμμετοχές θα επιλεχθούν 50 τυχερά ζευγάρια που θα κερδίσουν προϊόν για 2 μήνες, καθώς και 6μηνησυνδρομή σε «online γυμναστήριο»και εξατομικευμένη παρακολούθηση από διατροφολόγο για δύο μήνες.

Το ζευγάρι που θα επιδείξει τη μεγαλύτερη αφοσίωση[2] στο πρόγραμμα αδυνατίσματος κι ευεξίας του XL-S Medical θα κερδίσει ένα 3μερο ταξίδι στην αιώνια πόλη, τη Ρώμη.

Μπες στο www.facebook.com/XLSMedicalGreece?sk=app_1069728533055718κι άλλαξε ΤΩΡΑ τη ζωή σου με το Νο1 προϊόν απώλειας βάρους XL-SMedical!


[1]IMS MAT 12/2014

[2]Η επιλογή του νικητήριου ζευγαριού θα γίνει με αξιοκρατικά κριτήρια που θα ορίσει ο επιβλέπων Διατροφολόγος