FYI

Το Δειπνοσοφιστήριον στο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - Άνοιξη 2015»

04.05.2015
Στις 8,9 και 10 Μαΐου 2015, το φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Άνοιξη 2015» ανοίγει τις πύλες του στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και το Δειπνοσοφιστήριον υποδέχεται τους επισκέπτες με μοναδικές γαστριμαργικές προτάσεις-έκπληξη!

Ειδικά για το φεστιβάλ, ο executive chef του Δειπνοσοφιστήριον Jean Louis Capsalas θα επιμεληθεί μοναδικές “gourmet” street food δημιουργίες:

  • Αντικριστό κρέας (προβατίνα) ψημένο στα ξύλα με ψητές πατάτες

  • Σάντουιτς από χειροποίητο ψωμάκι με σύγκλινο Μάνης και ομελέτα, πικάντικη κρέμα ανθότυρου, ντομάτα, μαρούλι και δυόσμο

  • Τηγανητά ψαράκια και θαλασσινά (αθερίνα, καλαμαράκια και γαριδούλες) με πέστο ρόκας, ενώ δεν θα λείπουν και τα περίφημα κασσιώτικα ντολμαδάκια με σος γιαουρτιού

O chef patissier του Δειπνοσοφιστήριον, Διονύσης Αλέρτας, θα επιμεληθεί τους διαχρονικούς λουκουμάδες πασπαλισμένους με ζάχαρη, μέλι και καρύδια, την gourmet εκδοχή για το μαλλί της γριάς με άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και πορτοκάλι, καθώς και λαχταριστό παγωτό!

Παράλληλα, στα πλαίσια μαθήματος ζαχαροπλαστικής, θα μυήσει τους λάτρεις του γλυκού σε 5 διαφορετικές εκδοχές της μους σοκολάτας.

Επιπλέον, στο περίπτερο 8 του Δειπνοσοφιστήριον, πλάι στην επιβλητική καμινάδα της Τεχνόπολης, περιμένουν τους επισκέπτες πολλές εκπλήξεις!