FYI

H μικρή Sweete μας συστήνει τη Stevia

05.05.2015
Νέα Συσκευασία, Νέο Χρώμα, Βελτιωμένη Γεύση… Σκέτη Γλύκα, από τη Sweete Stevia

Η Sweete Stevia, το αγαπημένο φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια, ανανεώνεται, αλλάζει συσκευασία, μεγαλώνει την «οικογένειά» της, βελτιώνει τη γεύση της και… συνεχίζει να μας προσφέρει στιγμές «Σκέτη Γλύκα!, χαρίζοντας όλη την απόλαυση χωρίς περιττές θερμίδες.

Με ανανεωμένη κι άκρως φρέσκια εμφάνιση αλλά και βελτιωμένη γεύση η Sweete Stevia μας συστήνει τη νέα της ταυτότητα αλλά και τα ανανεωμένα της προϊόντα:

  • η ολοκαίνουρια συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα για να απολαμβάνετε…κάθε γλυκιά στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.
  • το νέο κουτί Sweete των 100 sticks τo οποίo αποτελείται από 100 μονές μερίδες σε κρυσταλλική μορφή, με κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης. Η νέα συσκευασία συνοδεύεται από βελτιωμένη γεύση της Sweete Stevia λόγω μεγαλύτερης καθαρότητας του γλυκοζίτη στεβιόλης Reb-A που διαθέτει (από 97% σε 98%).
  • το ανανεωμένο σακουλάκι Sweete 150γρ το οποίο επίσης διαθέτει βελτιωμένη γεύση και κρυσταλλική μορφή ενώ πλέον περιέχει ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης (διαθέσιμο από τον Ιούλιο).

Τη νέα Sweete Stevia έρχεται να μας συστήσει ο χαρακτήρας της μικρής Sweete! H χαριτωμένη μικρή φιγούρα αποτελεί το νέο «ήρωα» του προϊόντος όπου μέσα από τη συσκευασία, την επίσημη σελίδα της Sweete Stevia στο διαδίκτυο και τα social media, μας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για να γεμίσουμε με… «Σκέτη Γλύκα!» την καθημερινότητά μας!

Η Sweete Stevia απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη γραμμή τους, σε εκείνους που αναζητούν έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο διατροφής αλλά και σε όλη την οικογένεια φροντίζοντας να μην στερηθείτε τις αγαπημένες σας γλυκές γεύσεις σε κάθε τους εκδοχή.