FYI

Worts: το φυσικό σιρόπι υγείας και ομορφιάς

12.05.2015
Το Worts, σιρόπι υγείας και ομορφιάς του John Noa, έφτασε για να χαρίσει σε κάθε του σταγόνα υγεία, ενέργεια και ομορφιά!

Όταν είσαι νέα και υγιής, συνήθως δεν σκέφτεσαι ότι ο χρόνος επιφέρει φθορές στον οργανισμό σου, εξωτερικά και εσωτερικά. Και συμβαίνει να ξυπνάς ένα πρωινό, οπότε με λύπη διαπιστώνεις ότι δεν μερίμνησες εγκαίρως ώστε να προστατεύσεις το σώμα και το μυαλό σου από τη δίνη των ετών που πέρασαν. Σε αυτό ακριβώς το σημείο, στην πρόληψη και τη φροντίδα, εστιάζει ο John Noa, δημοφιλής δημιουργός πόσιμων συμπληρωμάτων διατροφής, παρασκευάζοντας το νέο σιρόπι υγείας και ομορφιάς Worts.

Τι είναι το σιρόπι Worts;

Το όνομά του σημαίνει εκχύλισμα και περικλείει όλη τη θετική ενέργεια των βοτάνων που ο John Noa επιλέγει και χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει το σιρόπι Worts. Τα προϊόντα Worts είναι παρασκευασμένα από τα καλύτερα φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία πιστοποιούνται με μελέτες που έχουν κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA). Τα εκχυλίσματα βοτάνων συνδυάζονται αρμονικά ώστε να δημιουργήσουν ένα πόσιμο προϊόν που βοηθά στην αναζωογόνηση του ανθρώπινου οργανισμού και στην προστασία της υγείας και της ομορφιάς από το πέρασμα του χρόνου.

Σε τι βοηθάει το πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής;

Το Worts σιρόπι υγείας και ομορφιάς υπόσχεται να βοηθήσει στην τόνωση του οργανισμού, σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρίσκεσαι. Γιατί, για παράδειγμα, θεωρείται φυσιολογικό ένας 50άρης να πάσχει από διαβήτη, ένας 65άρης να μην μπορεί να τρέξει και ένας 80άρης να μην μπορεί να κάνει... έρωτα; Το Worts υπόσχεται ακόμη να απομακρύνει όλους εκείνους τους παράγοντες που γερνούν τον ανθρώπινο οργανισμό εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και να απελευθερώσει την υγεία και την ομορφιά που είναι καταγεγραμμένη στο DNA του καθενός.

Αν θες λοιπόν, να δώσεις στον οργανισμό σου ό,τι καλύτερο δημιουργήθηκε από τη φύση, επίλεξε τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής WORTS. Είναι πόσιμα, με συνιστώμενη δόση 1 κουτάλι της σούπας ημερησίως και παρασκευάζονται στην Ελλάδα με όλες τις πιστοποιήσεις και μόνο με ενεργά φυσικά συστατικά.

Ζήτησέ τα στα Φαρμακεία ή για άμεση αποστολή στο 2110123575 / www.johnnoaworts.com