FYI

Η APIVITA γιορτάζει την παγκόσμια Hμέρα Περιβάλλοντος στο Τhe APIVITA Experience Store

05.06.2015
Στην APIVITA πιστεύουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι τρόπος ζωής! Το Σάββατο 6 Ιουνίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το απόγευμα, ανοίγουμε τις πόρτες της αίθουσας εκδηλώσεων του The APIVITA Experience Store στον 2ο όροφο και υποδεχόμαστε συνεργάτες και φίλους της εταιρείας που θα παρουσιάσουν πρωτοβουλίες και προσπάθειες μιας διαφορετικής, πράσινης επιχειρηματικότητας με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Μέσα από σύντομες ομιλίες και παρουσιάσεις, θα γεμίσουμε έμπνευση, θα ενημερωθούμε και θα συνειδητοποιήσουμε πώς μπορούμε όλοι, ο καθένας από το πόστο του, να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και σε έναν αειφόρο, δημιουργικό τρόπο ζωής, συνύπαρξης και δημιουργίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

12:00 -13:00: Μαρία Λοϊζίδου, Χημικός Μηχανικός, Καθηγήτρια ΕΜΠ: «Ο ρόλος των πολιτών στη διαχείριση των Αποβλήτων», παρουσίαση του έργου της Μονάδας Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ.

13:00 – 13:30: Αντώνης Τσαγκαράκης, Γεωπόνος – Εντομολόγος, Kαθηγητής Μελισσοκομίας: «Η μοναδικότητα της κοινωνίας της μέλισσας και η αλληλεπίδραση που έχει μέσω της επικονίασης με το περιβάλλον και τον άνθρωπο».

13:30 – 14:00: Ελληνική Εταιρία για την Προστασία του Περιβάλλοντος & της Πολιτιστικής Κληρονομιάς : 43 χρόνια δράσης για το Περιβάλλον

14:00 – 14:30: Γιώργος Ν. Σκαράκης, Κοσμήτορας στη Σχολή Αγροτικής Παραγωγής, Υποδομών & Περιβάλλοντος : «Η μέρα της Μαγείας των Φυτών και η σημασία της».

14:30 – 15:00: Ομάδα Αειφορίας της APIVITA: «Η δημιουργία Ιπποκρατικών Βοτανικών Κήπων σε όλη την Ελλάδα, το πρόσφατο παράδειγμα της Λήμνου».

https://www.facebook.com/events/497159300452121/