FYI

Το Grand Resort Lagonissi υποψήφιο στα "World Luxury Hotel Awards 2015"

08.06.2015
Το Grand Resort Lagonissi υποψήφιο ξανά στα “World Luxury Hotel Awards 2015»!

Η άψογη παροχή υπηρεσιών, οι τέλειες εγκαταστάσεις, τα υψηλά standards φιλοξενίας σε κάθε επίπεδο και οι, διαρκώς, ανανεωμένες ιδέες αναγνωρίζονται, και μάλιστα διεθνώς. Η πίστη και η επιμονή στην προσφορά για το καλύτερο και στη συνεργασία ευφυών ανθρώπων κάθε χώρου καθιστούν το μαγευτικό αυτό «θέρετρο» κορυφαίο του χώρου, με την ψήφο όλων να αποτελεί την έμπρακτη επιβράβευση.

Ειδικά όταν έρχεται και από κάθε γωνιά της γης – πόσο μάλλον και σε στιγμές που είναι επιβεβλημένο η Ελλάδα να προβάλει τα σημαντικά πλεονεκτήματά της. Ετσι, το Grand Resort Lagonissi είναι και πάλι υποψήφιο για βραβείο από τον παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης τουριστικής υπεροχής «World Luxury Hotel Awards», μια τιμητική διάκριση που οδηγεί σε δρόμους περαιτέρω ανάπτυξης.

Τα βραβεία αυτά αποτελούν μια από τις πλέον σημαντικότερες αναγνωρίσεις παγκοσμίως για πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες που επιτυγχάνουν την παροχή εξαίρετων και υψηλής ποιότητας τουριστικών υπηρεσιών. Οι διακρίσεις προκύπτουν έπειτα από ψηφοφορία του κοινού: επισκέπτες των ξενοδοχείων και experts της βιομηχανίας του Hotelying παγκοσμίως κρίνουν, ψηφίζουν και ξεχωρίζουν τους νικητές. Η ψηφοφορία ξεκινά στις 8 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 19 Ιουλίου και η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Στο website του Grand Resort Lagonissi θα βρείτε το ειδικό κουμπί ψηφοφορίας.

Go for it! Ψηφίστε εδώ!

%PHOTO1%

Ο Γενικός Διευθυντής του Grand Resort Lagonissi, κ. Νίκος Τζήμας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η υποψηφιότητα του Grand Resort Lagonissi στα «World Luxury Hotel Awards» αποτελεί δικαίωση για την σκληρή δουλειά και επιμονή μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και αφετέρου για το γεγονός ότι δίνουμε το δικό μας στίγμα ως χώρα στο χάρτη της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Στις ιδιαίτερες προκλήσεις για τη χώρα, μια τέτοια υποψηφιότητα είναι ελπιδοφόρα για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού».

Η τελετή απονομής των World Luxury Hotel Awards, τα Οσκαρ, όπως αναφέρονται στον τομέα της φιλοξενίας, θα πραγματοποιηθεί εφέτος στο Harbour Grand Hong Kong στις 24 Οκτωβρίου, προσελκύοντας στελέχη από ξενοδοχειακές μονάδες απ’ όλο τον κόσμο καθώς και δημοσιογράφους και στελέχη από διεθνή έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης αλλά και την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Ναι, αυτός είναι ο τρόπος για να επιβαλλόμαστε διεθνώς σε όσα γνωρίζουμε να κάνουμε καλά. Το Grand Resort Lagonissi ήταν υποψήφιο στην κατηγορία “Best Luxury Villa Resort in Greece” το 2011, ενώ το 2014 κέρδισε το βραβείο “Luxury Beach Resort”. Όπως δήλωσε η συνιδρύτρια των World Luxury Hotel Awards, Marinique de Wet, «Στο Grand Resort Lagonissi ο επισκέπτης θα απολαύσει προσωποποιημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ώστε κάθε ανάμνηση από την επίσκεψη να είναι απολύτως ικανοποιητική.

Πρόκειται για έναν απομονωμένο παράδεισο με εύκολη πρόσβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλους όσοι αναζητούν μια ιδανική απόδραση από την καθημερινότητα της πόλης. Οι παραλίες με τη λευκή άμμο, οι ήσυχες σπηλιές, η εξαιρετική βλάστηση είναι μόνο η αρχή: η ποιότητα της φιλοξενίας, οι πολλές επιλογές τόσο στη διαμονή, όσο και στην εστίαση».