Καπνιστός σολομός με γκρέιπφρουτ

21.03.2011

Αυξάνει την επιθυμία.

Υλικά:

  • 8 λεπτές φέτες καπνιστός σολομός
  • 1 ροζ γκρέιπφρουτ
  • ½ κίτρινο γκρέιπφρουτ
  • Ο χυμός από 1 λεμόνι
  • φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Φύλλα μαϊντανού.

Οδηγίες:

Απλώνετε τις φέτες σολομού σε βαθύ πιάτο. Κόβετε τα γκρέιπφρουτ σε μικρές φέτες και τις βάζετε πάνω από το σολομό. Αναμειγνύετε το χυμό λεμονιού με το ελαιόλαδο και με το μείγμα περιχύνετε τα γκρέιπφρουτ και το σολομό. Σκεπάζετε το πιάτο με μεμβράνη κουζίνας και το βάζετε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Γαρνίρετε με τα φύλλα μαϊντανού και σερβίρετε.