Η πιο ερωτική πίτα για τον Αγ.Βαλεντίνο

10.02.2012
Εάν έχεις εξαντλήσει κάθε ιδέα και ψάχνεις για την «απόλυτη» συνταγή του έρωτα για το δείπνο του Αγίου Βλεντίνου, ο σεφ Charlie Bigham σου δίνει την λύση, προτείνοντας την πιο ερωτική πίτα!

Η «τάρτα του Αγίου Βαλεντίνου» δεν είναι μια συνηθισμένη πίτα κι αυτό διότι διαθέτει ένα μυστικό συστατικό που υπόσχεται να ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη! Αυτό που την κάνει ιδιαίτερα αφροδισιακή είναι το «σεξουαλικά τονωτικό» συστατικό της που δεν είναι άλλο από τα αμελέτητα και συγκεκριμένα αυτά του ταύρου!

Μάλιστα, εκτός από τα αμελέτητα του ταύρου ο σεφ προτείνει να βάλουμε στην πίτα και «ξεσηκωτικό» τζίνσενγκ, αλλά και σάλτσα-ζωμό από βρασμένους όρχεις ταύρου μέσα κόκκινο κρασί, μαύρο ρούμι και μπαχαρικά που θα κάνουν την πιτούλα πλούσια σε τεστοστερόνη και σκέτο… βιάγκρα!

Οι ιδιότητες των όρχεων του ταύρου είναι γνωστές στην Ινδία και την Κίνα και χρησιμοποιείται ευρέως σε περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας. Γι΄αυτό και ο Charlie Bigham προτείνει να αφήσουμε στην άκρη τα σπαράγγια και τα στρείδια και να δημιουργήσουμε το τέλειο ερωτικό και παθιασμένο δείπνο με πιτούλες από αμελέτητα! Μάλιστα, όπως τονίζει ο ίδιος η γαργαλιστική αυτή συνταγή είναι από τους πιο σίγουρους τρόπους για να αναζωπυρώσει τον έρωτα και να οδηγήσει σε βραδιές αχαλίνωτου σεξ.

Βέβαια επειδή στην Ελλάδα είναι κάπως δύσκολο να βρούμε τις αφροδισιακές πιτούλες, δεδομένου πως διατίθενται αποκλειστικά και μόνο μέσω του βρετανικού online supermarket Ocadο, προτείνουμε μια άλλη επίσης επίκαιρη συνταγή με αμελέτητα που βρήκαμε στο site συνταγών "Pandespani": τη συνταγή μνημόνιο: Αμελέτητα αγανακτισμένα πάνω σε αργόμισθες πατάτες!

Δ.Γ.