Μεθυσμένο καρπούζι

11.09.2013
Προετοιμασία: 15 λεπτά
Υλικά
Καρπούζι 1 μεγάλο
Κονιάκ 400 γρ ή άλλο ποτό της αρεσκείας μας
Οδηγίες
Πλένουμε το καρπούζι καλά και βάζουμε σε μια σύριγγα το κονιάκ ή το ποτό της αρεσκείας μας (τεκίλα λευκή ή ρούμι) και τρυπάμε το καρπούζι σε διάφορα σημεία αφήνοντας το ποτό να πάει παντού. Στην συνέχεια αφήνουμε το καρπούζι στο ψυγείο όλη νύχτα να παγώσει καλά. Την επόμενη μέρα κόβουμε το καρπούζι και με το εργαλείο του παγωτού βγάζουμε μπάλες και τις σερβίρουμε σε μπολ.
Τη συνταγή βρήκαμε στο site μαγειρικής chefoulis.gr