Νέο κατάστημα Frank Ze Paul στο Ψυχικό

31.10.2013
Ένα νέο κατάστημα της γνωστής Boulangerie FRANK ZE PAUL άνοιξε τις πόρτες του στο Ψυχικό.

Το νέο FRANK ZE PAUL, θα το βρείτε στον αριθμό 18 της Δημητρίου Βασιλείου στο Νέο Ψυχικό και σας περιμένει να σας μυήσει στα μυστικά της γεύσης με υπέροχες λιχουδιές που παρασκευάζονται επί τόπου από φρέσκα αγνά υλικά στο open-space παρασκευαστήριο.

Τα λαχταριστά αρτοποιήματα και τα υπέροχα γλυκά επιμελούνται βραβευμένοι chefs. Στο FRANK ZE PAUL δεν θα βρείτε τίποτα προ-παρασκευασμένο ή κατεψυγμένο, θα βρείτε όμως καθημερινά φρέσκο ψωμί σε μεγάλη ποικιλία, αυθεντικά γαλλικά croissants, μοναδικά κριτσίνια, χορταστικά σάντουιτς, κέϊκ, τσουρέκια, κουλουράκια, cookies, σφολιατοειδή, τούρτες, πάστες, αυθεντικά γλυκά Βηρυτού, καθώς και αρωματικούς gourmet καφέδες, όλα σε εξαιρετική ποιότητα.

Επιπλέον, το τμήμα Catering σας προσφέρει υπέροχες γευστικές προτάσεις για βαπτίσεις, γάμους, γενέθλια, επαγγελματικά ραντεβού, πάρτι, δεξιώσεις, αλλά και για κάθε άλλη περίσταση, χρησιμοποιώντας πάντα και μόνο φρέσκα, αγνά και υγιεινά υλικά.

Στο κατάστημα του Ψυχικού λειτουργεί και τμήμα Delivery για να απολαμβάνεται τις υπέροχες νοστιμιές μας στο γραφείο ή στο σπίτι με ένα τηλεφώνημα στο 210 677 6517!