Με αντζούγια
- 3 κουτ. σούπας πάστα αντζούγιας
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 2-3 κλωναράκια μαϊντανό
- ½ λεμόνι (τον χυμό του)
- φυλλαράκια μαϊντανού και καρεδάκια ντομάτας για το γαρνίρισμα
Χτυπάμε στο multi όλα μαζί τα υλικά μέχρι να γίνουν αλοιφή. Aπλώνουμε με κορνέ ή με κουταλάκι το μείγμα στα σφολιατάκια και γαρνίρουμε με λεπτά καρεδάκια ντομάτας και κλωναράκια μαϊντανού.
Με σολομό
- 3 κουτ. σούπας πάστα σολομού
- ½ κουτ. γλυκού πάπρικα
- ½ λεμόνι (τον χυμό του)
- 1/4 από μία ντομάτα
- 1 μικρό κρεμμυδάκι για στιφάδο, ψιλοκομμένο
- καρεδάκια από λεμόνι και άνηθο για το γαρνίρισμα
Χτυπάμε στο multi όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν μια ομογενής αλοιφή. Aπλώνουμε το μείγμα με κουταλάκι ή κορνέ στα σφολιατάκια και γαρνίρουμε με καρεδάκια λεμονιού και κλωναράκια άνηθου.
Με τόνο
- 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
- 100 γρ. βούτυρο
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 1 αβγό σφιχτό
- καρεδάκια από ντομάτα και αγγούρι για το γαρνίρισμα