Νόστιμοι τρόποι να λες σ΄αγαπώ (απ'το πρωινό ως το γλυκό)

10.02.2016
Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να καταφέρεις να προσφέρεις ένα ρομαντικό και διαφορετικό γεύμα στον αγαπημένο σου.

Δεν απαιτούνται φανταχτερά τραπεζομάντηλα, γκουρμέ πιάτα και ακριβές σοκολάτες σε σχήμα καρδιάς! Το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη και φαντασία!

Σου δίνουμε μερικές ιδέες για να τον εκπλήξεις ευχάριστα και οικονομικά με απλά υλικά!

Στο πρωινό

Φτιάξε του ένα ξεχωριστό πρωινό και δείξε με αυτό τον τρόπο την αγάπη σου! Εμείς σου δίνουμε μερικές ιδές για να γεμίσει το τραπέζι σου από λαχταριστές καρδιές! Η επιλογή είναι δική σου! Μάθε πώς θα φτιάξεις ψωμένιες καρδούλες, τηγανήτες κι αυγουλάκια - τηγανητά ή βραστά - σε σχήμα καρδιάς.

Διάβασε το άρθρο μας "Το πιο αγαπησιάρικο πρωινό" με κλικ εδώ

Στο γεύμα ή στο δείπνο

Ένα ρομαντικό δείπνο θέλει απλά φαντασία και μικρές πινελιές που βροντοφωνάζουν έρωτα! Σου δίνουμε απλές κι εύκολες ιδέες για τη σαλάτα, τα ορεκτικά, το κυρίως αλλά και το γλυκάκι.

Για να τις δεις κάνε κλικ

Στο κρεβάτι

Κι αν δε χορτάσατε και θέλετε να περάσετε την ημέρα στο κρεβάτι, άνοιξε το ψυγείο σου, πάρε προμήθειες και… καλή όρεξη! Σου δίνουμε μερικές ιδέες με υλικά και φαγητά για το κρεβάτι, αφροδισιακά αλλά και άλλα που δε μπορείς να φανταστείς.

Για να τις διαβάσεις κάνε κλικ εδώ.