7 συνταγές μαγειρίτσας: Από κλασική μέχρι γκουρμέ

13.04.2017
Μαγειρίτσα κλασική & παραδοσιακή ή γκουρμέ; Κι αν δε σου αρέσει το αρνί; Όποια κι αν είναι τα γούστα σου, μπορούμε να σου προτείνουμε την κατάλληλη συνταγή. Συγκεντρώσαμε επτά δοκιμασμένες συνταγές για μαγειρίτσα και τις "καταθέτουμε". Μεγάλη Τετάρτη σήμερα. Διάλεξε ποια θα μαγειρέψεις και οργάνωσε τα ψώνια σου. Καλύτερα μην τα αφήσεις τελετυαία στιγμή! Ιδού και Καλό Πάσχα!

Για τους λάτρεις της παράδοσης: Μαγειρίτσα κλασική

Με αυγολέμονο ή χωρίς η μαγειρίτσα αυτή είναι απλά απολαυστική! Κάνε κλικ στη φωτογραφία, διάβασε τη συνταγή και καλή όρεξη!

Αν θέλεις αλλαγή: Μαγειρίτσα κοκκινιστή

Αν φέτος θέλεις να κάνεις τη διαφορά, επιμένοντας όμως παραδοσικά σου προτείνουμε μια εναλλακτική της κλασικής μαγειρίτσας, την κοκκινιστή. Τα υλικά είναι παρόμοια αλλά η ντομάτα και το κόκκινο κρασί κάνουν τη διαφορά!

Αν σ΄αρέσουν τα συκωτάκια: Μαγειρίτσα με συκωτάκια πουλιών

Αν δεν είσαι λάτρης του αρνιού, αυτή η μαγειρίτσα είναι επίσης γευστική και ιδιαίτερη. Το μόνο που έχεις να κανεις για να πειστείς είναι να κάνεις κλίκ και να διαβάσεις τη συνταγή.

Για τους δύσκολους: Μαγειρίτσα με κοτόπουλο

Για τους αγαπημένους που δεν τρώνε τα εντόσθια από το αρνάκι, υπάρχει και αυτή η επιλογή. Ναι η μαγειρίτσα μπορεί να γίνει και με κοτόπουλο και μάλιστα είναι πολύ γευστική. Μάθε τη συνταγή.

Η μαγειρίτσα του χορτοφάγου: Μαγειρίτσα με μανιτάρια, ντομάτα και μάραθο

Αν δεν είσαι λάτρης του κρέατος μπορείς να επιλέξεις αυτή τη συνταγή και να δώσεις άρωμα μαγειρίτσας, ακόμη και χωρίς κρέας! τη θέση των σπλάχνων παίρνουν τα μανιτάρια που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα συστατικά. Δες τη συνταγή κάνοντας κλικ στη φωτογραφία.

Για γκουρμέ γεύση: Μαγειρίτσα με εστραγκόν

Το Pandespani ως έξτρα κίνητρο δημιουργικότητας, πείραξε λίγο τη μαγειρίτσα, μήπως χάνοντας μέχρι ενός σημείου την παραδοσιακή της ταυτότητα, μετασχηματιστεί ως concept σε μια πιο gourmet πρόταση!

Για τους λάτρεις της σουπας: Μαγειρίτσα με κότα και χόρτα

Αν δε σου αρέσει το μαρούλι, ούτε τα εντόσθια και το αρνί αλλά είσαι λάτρης της σούπας, με λαχανικά, τότε η μαγειρίτσα με κότα και χόρτα ίσως σου κάνει το κλικ. Τσέκαρε τη συνταγή πατώντας στη φωτογραφία.