Aλείφουμε το κουνέλι ολόκληρο με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και ρίγανη και γεμίζουμε την κοιλιά του με μυζήθρα. Tο ράβουμε, το τυλίγουμε σε λαδόχαρτο, το δένουμε σφιχτά με σπάγκο, το βάζουμε σε ταψί και το ψήνουμε στους 180°C για 2-2½ ώρες περίπου.
Aλείφουμε το κουνέλι ολόκληρο με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και ρίγανη και γεμίζουμε την κοιλιά του με μυζήθρα. Tο ράβουμε, το τυλίγουμε σε λαδόχαρτο, το δένουμε σφιχτά με σπάγκο, το βάζουμε σε ταψί και το ψήνουμε στους 180°C για 2-2½ ώρες περίπου.
Θέλεις να είσαι ενημερωμένη για τα τελευταία trends στη μόδα και την ομορφιά; Να βρίσκεις τα πιο εύχρηστα tips για το νοικοκυριό και τη μαγειρική; Να μαθαίνεις τα πιο ζουμερά νέα των celebrities και της τηλεόρασης; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις κάθε εβδομάδα τις καλύτερες προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του WomenOnly.gr.