Τηγανιά κρασάτη με χαλούμι

28.08.2014

Υλικά για 8 άτομα
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 15 λεπτά

Υλικά

-500 γρ. φιλέτο χοιρινό
-100 γρ. χαλούμι ψιλοκομμένο
-1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
-150 γρ. κρασί λευκό
-1 κουτ. σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
-1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
-1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
-αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση

Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτά μπαστουνάκια. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο για 1 λεπτό, προσθέτουμε το φιλέτο και το γυρίζουμε για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Επειτα από λίγο προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών, το φασκόμηλο, το χαλούμι, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε την τηγανιά να τραβήξει τους χυμούς της και σερβίρουμε αμέσως.