Δε θα πιστέψεις τι μαγειρέυει για την οικογένεια η Τζέσικα Άλμπα

12.06.2015
Σίγουρα η ζωή της δεν παραλληλίζεταθ με τη δική μας καθημερινότητα αλλά όταν η κουβέντα έρχεται στο φαγητό, η Τζέσικα είναι μια γυναίκα όπως όλες μας, χωρίς χρόνο για μαγειρική και περίτεχνα γεύματα που θέλει να προσφέρει υγιεινές γρήγορες λιχουδιές στα παιδάκια της.

Για το σκοπό αυτό κάποια πράγματα δε λείπουν ποτέ από το ψυγείο της. Οι μικρές της άλλωστε λατρέυουν τη μαγειρική της και της επιλογές της μαμάς.

Happy Mothers Day💞💞💞

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Τι υπάρχει πάντα στο ψυγείο της Τζέσικα Άλμπα; Τα μυστικά της μαγειρικής της στην επόμενη σελίδα

Στο ψυγείο της υπάρχει πάντα καυτερή σάλτσα

Η τσολούλα είναι η αγαπημένη της οικογένειας

Η Τζέσικα λατρεύει τις σάλτσες και ιδιαίτερα τις καυτερές. Αν ανοίξεις το ψυγείο της, όπως έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της, θα βρεις σίγουρα ταμπάσκο αλλά και τσολούλα την οποία συνοδέυει με διάφορα γρήγορα γεύματα όπως για παράδειγμα το πρωινό με αυγά ή για να δώσει λίγη γεύση στο κοτόπουλο και τα τάκος. Όπως έχει άλλωστε παραδεχτεί οι κεσαντίγιες κι οι τορτίγιες με λαχανικά και μπόλικη καυτερή σαλτσούλα είναι από τα αγαπημένα της γεύματα μετά τα νάτσος, στα οποία βάζει μαύρα φασόλια και τυράκι από γάλα αμυγδάλου.

This is my #SuperBowl #uni #salmonroe #sushirice #yum 🍣🍶

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Το απαραίτητο συστατικό της μαγειρικής της

Αλάτι Ιμαλαϊων

Απαραίτητο στην κουζίνα της έχει γίνει και το ροζ αλάτι Ιμαλαϊων και πάντα ρίχνει μια πρέζα αλάτι στο νεράκι όταν μαγειρέυει.

Η δικιά της δοκιμασμένη συνταγή για τηγανήτες: Μάθε πώς τις φτιάχνει στην επόμενη σελίδα

Η δικιά της δοκιμασμένη συνταγή για τηγανήτες

Μάθε πώς τις φτιάχνει

Αλλά και με τα γλυκάκια τα πάει καλά, τηγανήτες και σαντιγί για τις κορούλες, με τη δικιά της δοκιμασμένη συνταγή. Για τις τηγανήτες η ίδια χρησιμοποιεί αλεύρι χωρίς γλουτένη, προσθέτει αυγό, γάλα αμυδγάσου και λίγο παρθένο ελαιόλαδο και χτυπάει το μείγμα μόλις ένα λεπτό.

Και το μυστικό της για τις σαλάτες είναι ένα: Δε θα πιστεύεις σε αυτό που θα διαβάσεις.

Και το μυστικό της για τις σαλάτες

Μασάζ στα λαχανικά!

Από την άλλη, επειδή θέλει να μάθει τα παιδιά να τρώνε σωστά, αν και δεν τους απαγορεύει τα αγαπημένα παιδικά φαγητά όπως τα χάμπουργκερ και τις μακαρονάδες, στο τραπέζι υπάρχει πάντα σαλάτα, όπως για παράδειγμα καρότα ή κατσαρό λάχανο στο οποίο πρώτα κάνει... μασάζ! Αυτή τη συμβουλή της έχει δώσει σεφ και την ακουλουθεί πιστά.

Chocolate hazelnut+ banana + almond butter sandwich on whole grain bread w veggies n 2 dips #lunch #weekendz #momlife

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on