Νέες γεύσεις από βραβευμένους σεφ στο Rakkan

21.01.2016
Στο Rakkan fusion Japanese bar restaurant η δημιουργική fusion κουζίνα συναντάει τεχνικές και συνταγές από την Ευρώπη και την Ιαπωνία δημιουργώντας μια νέα, "euroriental" προσέγγιση.

Ο βραβευμένος chef του Rakkan Naruse Fumiaki σε συνεργασία με τον Chef de cuisine Γιάννη Σιμοτά παρουσιάζουν νέες γεύσεις με στόχο να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των εραστών της Ιαπωνικής κουζίνας και να προσφέρουν νέες απολαύσεις στους φίλους του κοσμοπολίτικου bar restaurant.

Απόλυτα προσαρμοσμένες στην εποχή, οι νέες προτάσεις ξεχωρίζουν για τη γευστική τους δημιουργικότητα αλλά και για την ευφάνταστη παρουσία τους. Εξερευνήστε το μεσημεριανό και βραδινό μενού του εστιατορίου και ανακαλύψτε τα:

  • Crispy Duck Salad• Ανάμεικτη Πράσινη Σαλάτα με Τραγανή Πάπια και σάλτσα από πορτοκάλι με λάδι σουσαμιού,
  • Rock Chicken • Μπουκιές Κοτόπουλου με δύο διαφορετικές σάλτσες Chilli Miso και μέλι, μουστάρδα και Yuzu,
  • Sweet Quail • Φιλέτο Ορτυκιού σε σάλτσα Yuanzi και Τσιπς Πράσου,
  • Spicy Calamari • Καλαμάρι σε κρούστα καταϊφιού με ανθό αλατιού και Shichimi Togarashi,
  • Crispy Duck • Τραγανό Φιλέτο Πάπιας με σάλτσα Yuanzi,
  • Nagoya Cotolet • Κοτολέτα από Μοσχάρι Γάλακτος και σάλτσα Miso με ρύζι ανάμεικτο με λαχανικά.

Rakkan Signature Nights

Τα βράδια η διασκέδαση έχει ξεχωριστή θέση στο Rakkan Bar Restaurant. Ως ο πιο κοσμοπολίτικος προορισμός της Αθήνας υπό τους ήχους House & Disco grooves και με επικεφαλής Bar Manager, τον Απόστολο Τσατσίρα, το Rakkan προσφέρει signature cocktails -Nihon, Pop Porn, Black Rubus, Cure, Kyoto, Camelia, Geisha’s Mystery- εμπνευσμένα από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Ταυτόχρονα η πλέον ενημερωμένη κάβα των Βορείων Προαστίων διαθέτει premium επιλογές από βραβευμένα ποτά σε ποτήρι όπως whiskey: TAKETSURU NIKKA 17 years, Japanese pure malt (Awarded top blended malt 2014), HIBIKI 17, Japanese handcrafted blended, HAKUSHU 12, Japanese single malt, ρούμι: DIPLOMATICO AMBASSADOR, Finished in Pedro Ximenez barrels, RON ZACAPA XO, Grand Solera finished in congnac casks, RYOMA, aged 7 years in oak cask αλλά και sake: KUBOTA, SHOCHU.

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar Restaurant σας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του για να απολαύσετε τις γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, υπό την επιμέλεια του αναγνωρισμένου σεφ Naruse Fumiaki , από το μεσημέρι (με new a la carte entries & νέες, friendly for all τιμές) μέχρι το βράδυ.

Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και εμείς φιλοδοξούμε οι επισκέπτες μας να αφήνουν τον χώρο του Rakkan Bar Restaurant νιώθοντας ... πιο αισιόδοξοι από ποτέ!

Rakkan Bar Restaurant

Reservations: 21 0808 7941 • Kifisias Av. 238-240 Kifisia, 14562 Athens, Greece • Email: [email protected] Web: www.rakkanrestaurant.gr

Facebook: facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant

Instagram: @rakkanrestaurant

Open: Daily, 12.00 am- 01.00 am