Ο Τούρκος χασάπης με το αλάτι έχει από χθες κατακλύσει το ελληνικό διαδίκτυο. Και μπορεί οι Έλληνες να μην τον γνωρίζαμε αλλά ο ίδιος δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται Viral. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος με τον ξένοπ Τύπο - ακόμη και τη Wall Street Journal - να κάνουν αφιερώματα για τον αισθησιακό τρόπο με τον οποίο κόβει το κρέας και τον ιδιαίτερο τρόπο που αλατίζει τα ψητά.
Ο Nusret Gökçe που γνωρίσαμε μέσα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είναι ένας ιδιαίτεος σεφ και ιδιοκτήτης ενός διάσημου steakhouse, του «Nusr-et» με 6 υποκαταστήματα σε Τουρκία και Ντουμπάι.
Έχει μάλιστα αναλάβει το μενού εκδηλώσεων διάσημων καλλιτεχνών όπως ο Antonio Banderas, ο Tommy Hilfinger κ.α.
Κι επειδή μια εικόνα, χίλιες λέξεις, σου δείχνουμε οπτικοακουστικό υλικό για να καταλάβεις τι εστί Nusret Gökçe...
Θέλεις να είσαι ενημερωμένη για τα τελευταία trends στη μόδα και την ομορφιά; Να βρίσκεις τα πιο εύχρηστα tips για το νοικοκυριό και τη μαγειρική; Να μαθαίνεις τα πιο ζουμερά νέα των celebrities και της τηλεόρασης; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις κάθε εβδομάδα τις καλύτερες προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του WomenOnly.gr.