Ειντελ Κις (Angel Kiss): Απόλαυση για τον ουρανίσκο

10.10.2011
  • 60 ml λευκό ξηρό κρασί
  • 10 ml Cointreau
  • 10 ml Blue Curacao
  • Σπράιτ
  • Γρεναδίνη

Βάζουμε το κρασί και το Coin-treau σε ψηλό ποτήρι κοκτέιλ με πάγο και γεμίζουμε με σπράιτ. Προσθέτουμε λίγες σταγόνες γρεναδίνη. Κρατάμε πάνω από το ποτήρι ένα κουτάλι ανάποδα και ρίχνουμε στην πίσω πλευρά του το Blue Curacao. Στολίζουμε το ποτήρι με φέτα πορτοκάλι, ροδέλα λάιμ και ένα κεράσι.