Εστερ Σαρφάτη: Τα ριάλιτι είναι η νέα μόδα

10.08.2010
«Πιστεύω στη νέα τάση των ριάλιτι. Είναι μόδα στο εξωτερικό και πιστεύω πως θα γίνει και εδώ. Είναι μια λύση για τα κανάλια από τη στιγμή που υπάρχει η οικονομική κρίση.

«Πιστεύω στη νέα τάση των ριάλιτι. Είναι μόδα στο εξωτερικό και πιστεύω πως θα γίνει και εδώ. Είναι μια λύση για τα κανάλια από τη στιγμή που υπάρχει η οικονομική κρίση. Eχουν δοκιμαστεί στο εξωτερικό και εγγυώνται επιτυχία. Βλέπεις, τα ριάλιτι τραβάνε τον κόσμο γιατί υπάρχει και ο ανταγωνισμός.

Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω κάτι τέτοιο», μας λέει η Εστερ Σαρφάτη, η οποία δεν έχει υπογράψει ακόμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά ήδη μιλάει με κάποια κανάλια. Εχει γράψει ένα βιβλίο, το οποίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα και έχει ως θέμα τη Μεσογειακή Κουζίνα, ένα βιβλίο με ελληνικές συνταγές και με λίγο πιο μοντέρνο στυλ. Απλές και γρήγορες συνταγές για να μπορέσει ο κόσμος να προσαρμόσει τους σύγχρονους ρυθμούς του σε έναν προσεγμένο τρόπο υγιεινής διατροφής.

«Ενώ υπάρχει μια μεγάλη τάση για εκπομπές μαγειρικής, δεν μαγειρεύουν στο σπίτι, αφού πλέον υπάρχουν όλα έτοιμα. Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό, ο κόσμος φοβάται να μαγειρέψει. Πρέπει να γίνει κάτι ώστε να μπορεί να οργανώσει την κουζίνα του, όχι απλά να του δίνουμε μια συνταγή, αλλά να τον βοηθάμε να έχει ένα πρόγραμμα», δηλώνει η ίδια και μας συμβουλεύει, αφού ζούμε σε μια κατεξοχήν ζεστή χώρα, να τιμήσουμε τα εγχώριά μας προϊόντα.

Συγκεκριμένα, προτείνει συνταγές με βάση τη σαλάτα, που μπορείς να βάλεις μέσα ό,τι θέλεις, όπως: ρύζι, φάκες και κοτόπουλο. Επίσης συμβουλεύει να τρώμε πολλά φρούτα. Πέρα από τα διάφορα λαχανικά, μας επιτρέπεται ως ιδανική λύση το μπάρμπεκιου.