Καλοκαιρινές πιπεριές με γέμιση τυριών

08.06.2011

Υλικά

  • 3 κόκκινες πιπεριές
  • 3 πορτοκαλί πιπεριές
  • 3 κίτρινες πιπεριές
  • 200 γραμμ. φέτα
  • 100 γραμμ. έμενταλ
  • 100 γραμμ. γκούντα
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια
  • 2-3 αβγά
  • ελαιόλαδο
  • πιπέρι, βασιλικό, θυμάρι

Εκτέλεση

1. Ζεματίζουμε τις πιπεριές σε βραστό νερό ώστε να μαλακώσουν (περίπου 5-10 λεπτά).

2. Σοτάρουμε τα μανιτάρια με λίγο λάδι και τα αφήνουμε μέχρι να πιουν τα υγρά.

3. Σε ένα δοχείο αναμειγνύουμε τα τυριά τριμμένα και προσθέτουμε λίγο πιπέρι, το βασιλικό και τα αβγά με τα μανιτάρια.

4. Σε πυρίμαχο σκεύος τοποθετούμε τις πιπεριές και, αφού τις έχουμε ανοίξει, γεμίζουμε με το μείγμα των τυριών.

5. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι, ρίχνουμε ελαιόλαδο, από μία κουταλιά της σούπας στην κάθε πιπεριά, και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 ? 200 βαθμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ