Σαλάμι του ψυγείου

06.08.2009
Μία από τις πιο αγαπημένες συνταγές των παιδικών μας χρόνων. Άραγε πόσες από μας τη θυμούνται;

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 250 γραμμ. μαργαρίνη
  • 1-2 κουτ. σούπας κακάο
  • 3 κρόκοι αβγών
  • 3 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη
  • Λικέρ της αρεσκείας σας
  • Τρούφα σοκολάτας

Εκτέλεση

1. Χτυπάτε τους κρόκους των αβγών με την άχνη ζάχαρη.

2. Προσθέτετε τη μαργαρίνη και το κακάο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει αφράτη η κρέμα. Σπάτε σε κομματάκια τα μπισκότα, τα βρέχετε στο λικέρ ?όχι να μουλιάσουν? και τα ανακατεύετε με την κρέμα.

3. Τοποθετείτε το μείγμα σε αλουμινόχαρτο ή μεμβράνη και το τυλίγετε σε ρολό. Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ