Μακαρονόπιτα

03.08.2010

Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια χοντρά Νο 3
  • 1/2 κιλό φέτα
  • 1 κούπα τριμμένο τυρί κεφαλογραβιέρα
  • 4 αβγά
  • 1 κούπα γάλα φρέσκο
  • 1/2 κιλό φύλλο κρούστας

Εκτέλεση
1. Βράζετε τα μακαρόνια με λίγο αλάτι, τα σουρώνετε και τα καίτε με λάδι.

2. Στη συνέχεια ρίχνετε μέσα στα μακαρόνια τα αβγά, την κεφαλογραβιέρα, τη φέτα και το γάλα.

3. Βάζετε στο ταψί τα μισά φύλλα κρούστας, αφού τα αλείψετε ένα ένα με λάδι.

4. Ρίχνετε τη γέμιση και την καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα, πάλι αλειμμένα με λάδι.

5. Τη χαράζετε και την ψήνετε στους 200° C περίπου για μία ώρα. Μόλις δείτε ότι το φύλλο ψήθηκε, τη βγάζετε.